SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Cumartesi 05 Ekim 2024 16:41

IMAX ÖN GÖSTERİMİNİ PARİBU CİNEVERSE AKASYA'DA GERÇEKLEŞTİRDİ

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, hasılat rekorları kıran Joker filminin merakla beklenen devam filmi Joker: İkili Delilik'in Türkiye'deki ilk IMAX ön gösterimini gerçekleştirdi. Filmin Paribu Cineverse Akasya'da gerçekleşen IMAX ön gösterimi izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.

IMAX Ön Gösterimini Paribu Cineverse Akasya'da Gerçekleştirdi

Sinema tarihinin en ikonik karakterlerinden “Joker” karakteri, şimdi yepyeni bir hikayeyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

4 Ekim’de vizyona girecek, psikolojik gerilim ve dramı ustalıkla harmanlayan Joker: İkili Delilik filmi, vizyon öncesi Paribu Cineverse Akasya’da Türkiye’deki ilk IMAX ön gösterimini gerçekleştirdi. Filmin 1 Ekim Salı günü gerçekleşen IMAX ön gösterimi izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 

Ön gösterime Enes Batur, Yılmaz Sisters (Nursena Yılmaz & Ayşenur Yılmaz), Canberk Gültekin gibi influencer dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Joaquin Phoenix’in Oscar ödüllü performansını bir adım ileri taşıdığı Joker: İki Delilik, izleyicilere hem psikolojik hem de görsel anlamda sarsıcı bir deneyim sunuyor. Film, karakterin daha önce hiç görmediğimiz yönlerini keşfetmemize olanak tanırken, derin psikolojik gerilim ve dram unsurlarıyla izleyicileri adeta koltuklarına kilitliyor. Lady Gaga’nın Harley Quinn rolüyle de boy gösterdiği yapım, Joker’in dünyasına yepyeni bir bakış açısı katıyor. Gerilimi doruğa çıkaran dinamikleri, unutulmaz bir sinema deneyimi sunarken, etkileyici görsel efektler ve güçlü karakter gelişimi filmin gücünü daha da artırıyor.