Dolar $
33.1
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4255.85
%1.33 55.07
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Yerel Yönetimler Pazartesi 15 Temmuz 2024 19:01

İMAMOĞLU: İNŞALLAH HERKESİ MUTLU EDECEĞİMİZ İŞLERİ YAPMAYA DEVAM EDERİZ

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediyesi'nin gerçekleştirdiği toplu temel atma bölümünün ardından İmamoğlu Çekmeköy'deki hizmet ve projeleri incelemek için Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile birlikte ilçe turu yaptı.

İmamoğlu: İnşallah herkesi mutlu edeceğimiz işleri yapmaya devam ederiz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin ile birlikte ilçede gerçekleştirilen 20 yeni projenin toplu temel atma törenine katıldıktan sonra bölgeden ayrılmadı. Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez ile birlikte ilçedeki hizmet noktalarını ve projeleri yerinde gözlemleyen İmamoğlu, kurmaylarından da bilgi aldı.

Nişantepe Çocuk Sanat Merkezi ziyaretinde İmamoğlu ve Çerkez, mahalleli tarafından davullarla karşılandı. İmamoğlu ardından Taşdelen Kreş inşaatını ziyaret etti. Projeyle ilgili talimatlar veren İmamoğlu, günün son ziyaretini Çekmeköy Serindere Yaşam Vadisi’nde yaptı. Yaşam Vadisi ile ilgili bilgi alan ve alanı vatandaşlarla gezen İmamoğlu, hatıra fotoğrafı isteklerini de geri çevirmedi. İmamoğlu ziyaret sonunda incelemeleriyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

“Güne güzel bir temel atma ve açılışların olduğu Sancaktepe'deki buluşmayla başladık. Sonra Çekmeköy'deki bir kısım hizmetlerimizi yerinde kontrol ettik. İlk ziyaretimizi Şantepe'de çok heyecanla ve özellikle mağdur olan bir mahallemiz vardı ve çok kapsayıcı başta çocuklar olmak üzere sanat eğitimi, kültür eğitimi alabilecekleri tasarımıyla da güçlü bir alanın bitimini  gördük. İnşallah bu ay sonuna doğru da açılışını yapacağız.”

“Taşdelen ile Yenidoğan arasındaki kavşağın, geçidin çok hızlı bir imalatla devam ettiğini keyifle izledim." diyen İmamoğlu, şöylee devam etti:

"Uğramadım ama izledim. Her ilçede her önemli konuya dokunan, değinen; altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, kültür sanata şimdi geldiğimiz yeşil alana varıncaya kadar yoğun şantiyelerimiz var... Serindere Yaşam Vadimizi bu bölümünde çok özel bir alanı daha, 55 bin metrekare bir alanını bitirmişti arkadaşlarım. İnşallah herkesi mutlu edeceğimiz işleri yapmaya devam ederiz.”

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR