Dolar $
33.83
%0.23 0.08
Euro €
37.5
%0.21 0.08
Sterlin £
44.02
%0.29 0.12
Çeyrek Altın
4503.05
%0.88 39.01
SON DAKİKA
SPOR Salı 20 Ağustos 2024 02:47

İKİNCİ KEZ İSİM VEFORMA SPONSORU OLDU

İş dünyasındaki 40 yıllık tecrübesini 2011 yılından itibaren insan odaklı yaşam alanları oluşturmak için kullanan Siltaş Yapı, bir kez daha Pendikspor'un isim ve forma göğüs sponsoru oldu. Daha önce de Pendikspor'un ana sponsorluğunu üstlenen şirket, bu adımıyla takıma olan desteğini bir üst seviyeye taşıyor.

İkinci kez isim veforma sponsoru oldu

İstanbul’un cazibe merkezi Pendik’te bugüne kadar çok sayıda prestijli ve lüks projeye imza atan Siltaş Yapı, bölgeye değer katan yapılar inşa ederken spora verdiği desteği de kesintisiz sürdürüyor. Bu kapsamda Pendikspor’a uzun yıllardır destek veren Siltaş Yapı, geçtiğimiz sezonlarda üstlendiği ana sponsorluğu bu yıl da devam ettirerek bir kez daha takımın isim ve forma göğüs sponsoru oldu.

Uzun yıllara dayanan dostluk, giderek büyüyen iş birliği ile yeşil sahalarda

Siltaş Yapı’nın Pendikspor ile yıllara dayanan dostluğu ve iş birliği, her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyor. Sponsorluk anlaşması kapsamında açıklamalarda bulunan Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir; “Yarım asra yaklaşan deneyimimizle, insanların yaşam kalitesini artıracak projeler geliştiriyoruz. İstanbul’un yükselen yıldızı Pendik’te inşa ettiğimiz insan ve çevre odaklı yapılar, bölgenin toplumsal yaşamına ve kent vizyonuna katkıda bulunuyor. Bölgeye yönelik yatırımlarımızı spora olan desteğimizle de güçlendiriyoruz. Pendikspor ile kurduğumuz uzun süreli dostluk ve sponsorluk ilişkisini, stadımıza ismimizi vererek taçlandırmıştık. Şimdi ise ana sponsorluk ve forma göğüs sponsorluğu anlaşmamızı yenileyerek desteğimizi bir adım daha ileri taşıyoruz. Takımımız, bu sezon da ‘Siltaş Yapı Pendikspor’ adıyla yeşil sahalarda olacak. Bu yıl sahalarda daha güçlü bir performans sergileyeceğimize inanıyor, yeni sezonda tüm futbolseverleri Pendik Stadı’na bekliyoruz” dedi.

Siltaş Yapı Pendikspor yeni sezona hazır

Konuyla ilgili açıklama yapan Pendikspor Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Türkoğlu; “Kulübümüz Pendikspor ile 40 yılı aşkın geçmişi ışığında Pendik ilçesine değer katan işlere imza atan Siltaş Yapı arasında, futbol takımımızın 2024-2025 sezonu için kulüp isim sponsorluğu ve forma göğüs sponsorluğu kapsamında anlaşma sağlandı. Takımımız sezon boyunca 'Siltaş Yapı Pendikspor' adıyla Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda mücadele edecek. Pendikspor olarak kulübümüze desteğini sürdüren Siltaş Yapı’ya teşekkür eder, bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını dileriz” diye konuştu.