Dolar $
32.42
%-0.32 -0.1
Euro €
34.96
%-0.34 -0.12
Sterlin £
40.51
%-0.75 -0.3
Çeyrek Altın
4092.28
%0.61 24.65
SON DAKİKA
Savunma Perşembe 22 Nisan 2021 02:57

IDEF'21, HİBRİT FUAR DENEYİMİ YAŞATACAK

IDEF'21 15'inci Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı 25-28 Mayıs'ta fiziki olarak gerçekleştirilecek. 63 ülkeden 105 heyetin katılımının kesinleştiği IDEF 2021 hibrit fuarcılığın dünyada da öncülerinden biri olacak.

IDEF'21, hibrit fuar  deneyimi yaşatacak

IDEF’21 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, TSKGV yönetim ve sorumluluğunda Tüyap Fuarcılık organizatörlüğünde 25-28 Mayıs 2021 tarihinde her zaman olduğu gibi fiziki olarak gerçekleştirilecek.

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi hazırlıklarını tamamladı ve IDEF için gerekli tüm düzenlemelerin yapılmasına başlandı. 17 Mayıs itibari ile katılımcılar hazırladıkları stantlarının montajına başlıyor. Katılımcı firmalar ürün ve hizmetlerini doğru alıcılara direkt olarak IDEF’te ulaştırabilecekler. Tüm hazırlıklar verimli bir fuar dönemi geçirmek için titizlikle çalışıldı.

Hibrit fuarcılıkta dünyada öncü 

Tüyap Fuarcılık Grubu, yıllardır dijital teknolojilere yatırım yapıyor. KOVID-19 öncesinde de dijital uygulamalar, fuarlar çok önemli parçalarından biri durumundaydı. Örneğin MyTüyap uygulamamız ile iç mekân navigasyonu, detaylı katılımcı arama, kartvizit değişimi, fuar takvimi ve e-yaka kartı işlevlerini sunuyoruz. Akıllı Eşleştirme ve Katılımcı Portali uygulamalarımız bulunuyor. Bugün geldiğimiz noktada, bu ürünlerimizin ne kadar kıymetli olduğu ortaya çıktı. Bu ürünlerimizi daha da geliştirdik ve hibrit fuarcılığın dünyada da öncülerinden biri olduk. IDEF 2021 de bunu önemli bir örneği olacak. Katılımcı firmalarımızın potansiyel alıcılarla buluşabilmesi için Dijital evrenimiz Connect ile yıllardır kullandığımız başarılı bir algoritma örneği olan akıllı eşleştirme sistemi, tarafların potansiyel alıcılar ile çevrimiçi görüşmelerini mümkün kılıyor.

63 ülkeden 105 heyet katılacak 

IDEF, ülkelerinin savunma tedarikinden sorumlu makamları ağırlıyor ve uluslararası iş birliklerine ortam hazırlıyor. Bu yıl da mütekabiliyet esasına dayalı olarak, Millî Savunma Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve bağlıları ile Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yapılan heyet davetlerine 63 ülkeden 105 heyetin katılımı kesinleşti. IDEF’21’e 24 Bakan katılacağını bildirirken, 7 Genelkurmay Başkanı ve Genelkurmay Başkan Yardımcısı, 20 Kuvvet Komutanı, 5 Emniyet Genel Müdürü ve Müsteşar seviyesinde üst düzey yetkililer yer alıyor. Fuara bu yıl, ülkelerin savunma tedarikinden sorumlu üst düzey yetkililerin ilgisinin daha da artması, IDEF’21’in oldukça verimli geçeceğini ve hedeflerine ulaşacağını şimdiden haber veriyor. 2019 yılında olduğu gibi heyetler, katılımcılar ve ülkemiz savunma sanayisi tedarikinden sorumlu makamlar arasında randevulu görüşmeler planlanıyor. 

Bu yıl, artan katılım talepleri doğrultusunda geçtiğimiz fuardan farklı olarak, ürün sergilenmesi için 4’üncü salon da katılımcıların hizmetine açıldı. Bugün itibari ile inşaatı tamamlanan Görüşme Ofisleri B2B görüşmelerin daha verimli geçeceği ve daha büyük bir alan olan birinci salonda yapılacak. Tedarik makamları, fuar alanına kurulan makam odalarında katılımcılar ve yabancı heyetler ile görüşmeler yapacaklar.



ABONE OL