Dolar $
33.05
%-0.01 -0
Euro €
36.02
%-0 -0
Sterlin £
43
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4299.61
%0 -0.09
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | Kripto Para Pazartesi 15 Temmuz 2024 18:47

ICRYPEX KRİPTO VE EKONOMİ SEMİNERLERİNİN ALTINCISI BURSA'DA GERÇEKLEŞTİ

Kripto ve ekonomi tutkunlarını buluşturan ICRYPEX Seminerlerinin altıncısı 29 Haziran 2024 tarihinde Bursa'da gerçekleştirildi. ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer ile uzman gazeteci ve ekonomistlerin katıldığı seminerde ekonomik değerlendirmelerin yanı sıra yeni fırsatlar da dinleyicilerle paylaşıldı.

ICRYPEX Kripto ve Ekonomi Seminerlerinin Altıncısı Bursa'da Gerçekleşti

Ekonomi ve Kripto Seminerleriyle adından sıkça söz ettiren Türkiye’nin öncü kripto borsalarından ICRYPEX, Türkiye’nin her yerinde hayata geçirdiği seminerlerinin altıncısını Bursa’da gerçekleştirdi. 

Finansal okuryazarlığın gelişmesine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen ICRYPEX Kripto ve Ekonomi Seminerlerinde alanında uzman isimler bir araya geldi.

ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer ile alanında uzman isimler Ali Perşembe, Selçuk Geçer, Barış Soydan ve Berk Koçak’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde
 kripto para dünyası, blok zinciri, dijital varlıklar ve ekonomideki gelişmelerin yanı sıra altın, dolar, gümüş ve öne çıkan kripto projeleri ele alındı. 

Diğer seminerlerde olduğu gibi altıncısı Bursa’da gerçekleşen ICRYPEX Kripto ve Ekonomi Semineri kripto ve ekonomi tutkunlarından büyük ilgi gördü. 

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR