Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Eğitim Çarşamba 24 Temmuz 2024 10:51

ICRYPEX İLE FİNANSAL OKURYAZARLIK EĞİTİMLERİ TRABZON'DA DEVAM EDİYOR

Dünyada ve Türkiye'de büyük bir hızla değişen gündemle birlikte dijital varlıkların ve yatırımların en doğru şekilde yönetilebilmesi için ICRYPEX tarafından düzenlenen Ekonomi ve Kripto Seminerlerinin yedincisi 27 Temmuz'da Zorlu Grand Hotel Trabzon'da düzenlenecek.

ICRYPEX ile Finansal Okuryazarlık Eğitimleri Trabzon'da Devam Ediyor

Türkiye’nin farklı şehirlerinde gerçekleştirilen ve katılımcılara kripto para dünyasında doğru bilgiyle işlem yapma konusunda rehberlik eden “ICRYPEX Ekonomi ve Kripto Seminerlerinin” yedincisi 27 Temmuz’da Zorlu Grand Hotel Trabzon’da gerçekleştirilecek. 

 

Son bir hafta içerisinde yüzde 12’den fazla değer kazanan Bitcoin, ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'da gerçekleşecek seçimler için adaylıktan çekildiğini duyurmasının ardından dalgalı bir seyir izledi. Ancak, ABD Başkan adayı Donald Trump’ın da katılması beklenen ve 25 Temmuz’da gerçekleşecek Bitcoin Konferansı sonrasında Bitcoin’in daha da güvenilir bir varlık olma yolunda önemli bir adım atılması bekleniyor. Bitcoin’in ABD’de stratejik rezerv olarak tanımlanması, kripto piyasası tarafından da son derece olumlu karşılanacağı öngörülüyor.  

Bilançoların açıklanacağı ve makroekonomik açıdan yoğun bir gündemin arasında dijital varlıkların ve yatırımların en doğru şekilde yönetilmesi için ICRYPEX tarafından ücretsiz olarak düzenlenen Ekonomi ve Kripto Seminerlerine katılım sağlamak mümkün.

Ekonomi Dünyasının Önde Gelen İsimleri ile Tanışma Fırsatı

Seminerde; ICRYPEX Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp İçer’in yanı sıra ekonomi dünyasının önde gelen isimlerinden Ekonomi Habercisi ve Analisti Selçuk Geçer, Finansal Piyasalar Uzmanı Ali Perşembe ve ICRYPEX Araştırma Uzmanı Berk Koçak konuşmacılar arasında yer alacak. 

Zorlu Grand Hotel Trabzon’da gerçekleşecek seminerlerin yedinci ayağında ICRYPEX, katılımcılarına kripto para ve ekonomi dünyasındaki güncel gelişmeleri öğrenme fırsatı sunarken, sektörün önde gelen isimleriyle tanışma ve görüşme imkanı da sunuyor.

Ücretsiz Seminerde Trabzonspor Fan Token Hediye!

ICRYPEX, etkinlik boyunca, katılımcılarının bilgi düzeyini artırmayı amaçlayan makro ve mikro ekonomi konularında düzenleyeceği aktiviteleri sürpriz hediyelerle buluşturarak misafirlerine dolu dolu bir deneyim yaşatacak. Etkinlik sonrasında katılımcıları bekleyen sürpriz hediyeler arasında BTC, SHIBA, DOGE ve TRA tokenler yer alıyor. 

Seminerlere Katılım Nasıl Sağlanıyor?

ICRYPEX’e üye olan herkes, ICRYPEX ile Ekonomi ve Kripto Seminerlerine ücretsiz giriş bileti alabilir. 

Katılımcıların finansal okuryazarlıklarını geliştirmek amacıyla ücretsiz olarak düzenlenen ICRYPEX ile Ekonomi ve Kripto Seminerlerine katılmak isteyen herkes ICRYPEX web sitesine üye olarak giriş biletine ücretsiz bir şekilde erişebilir. 

Etkinlik Detayları için: https://www.icrypex.com/tr/icrypex-cyrpto-seminar

ICRYPEX Hakkında: ICRYPEX, finansın geleceğini tasarlamak için kurulmuş lider kripto para ve dijital varlık platformudur. 2018 yılında İstanbul’da kurulan ICRYPEX, milyonlarca kullanıcıya ulaşmış ve operasyonlarını küresel olarak genişletme yolunda ilerlemektedir. ICRYPEX, kullanıcılarına kolaylık ve erişilebilirlik sunarak sürekli olarak yenilik yapmayı ve finansal kurum sorumluluğu ile her zaman şeffaf olmayı ilke olarak benimsemiştir. Küresel, güvenilir, kullanımı kolay, hızlı, düşük komisyonlu, çok varlıklı bir kripto para platformu olmanın yanı sıra 7/24 hizmet desteği ve kullanıcıların danışabileceği kripto para yatırım uzmanları bulunmaktadır. ICRYPEX; spora, genç sporculara, eğitime ve finansal okuryazarlığa verdiği destekle topluma fayda sağlamaya devam etmektedir.


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR