Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Giyim ve tekstil Çarşamba 24 Temmuz 2024 10:48

İÇ MEKANLARIN ATMOSFERİ, İPEKSİ VE YUMUŞAK HALILARLA DEĞİŞİYOR

Konforlu ve şık bir halı, iç mekanların atmosferini değiştirmek için vazgeçilmez ürünler arasında geliyor. Ev dekorasyonunun en önemli tamamlayıcı detaylarından biri olan halılar, açık ve ferah yaz evlerinde de şıklığın en önemli tamamlayıcıları durumunda.

İç Mekanların Atmosferi, İpeksi ve Yumuşak Halılarla Değişiyor

Doğru renk seçimleri ve desenlerle bir araya getirildiklerinde, iç mekânı canlandırarak sıcak ve davetkâr bir ortam oluşturan halılar, mevsimin enerjisini ve ferahlığını yansıtmak için de önemli bir rol oynuyor. İç mekanların bu vazgeçilmez aksesuarları, görünüşleri kadar kullanıcı dostu özellikleriyle de mekânların havasını değiştiriyor. 

 

Selülozik kökenli TENCEL™ Lyocell elyaflar[1] kullanılarak üretilen halıların ipeksi yüzeyi, mekanlara göz alıcı bir parlaklık katıyor. Bunun yanı sıra TENCEL™ Lyocell elyafların pürüzsüz yüzeyi ve doğal yumuşaklığı, yaşam alanlarına hoş bir konfor getirirerek iç mekanların atmosferini değiştiriyor. LENZING™ Lyocell elyafları renklerin elyaf yapısına derinlemesine nüfuz etmesi sayesinde halı ve döşemelerde etkileyici bir renk parlaklığı[2] sağlıyor. Renk ve pürüzsüz elyaf yüzeyinin birleşimi, LENZING™ Lyocell elyaflarının renginin pamuklu kumaşlardan daha parlak ve hissedilir derecede daha yoğun görünmesine katkıda bulunuyor. TENCEL™ Lyocell elyafların içinde bulunan lifler ayrıca kumaşa ideal bir yumuşaklık[3]  katarak kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor.

 

Koku üreten bakterilere karşı elverişsiz ortam yaratıyor

TENCEL™ elyaflarının doğal yapısı, bakteri ve toz akarı büyümesine karşı etkili bir koruma sağlayarak halılarda hijyeni destekliyor.  Özellikle TENCEL™ Lyocell elyafların yüzeyi, yaz aylarında da bakterilerin çoğalması için daha az nem oluşurarak bakteri ve akarların üremesine elverişsiz bir ortam hazırlıyor. TENCEL™ Lyocell elyafları bu sayede, jenerik alternatiflerine göre koku üreten bakteriler[4]  için daha az elverişli bir ortam sunuyor. 

 

Doğal konforu ile kullanıcı dostu bir deneyim sunan TENCEL™ Lyocell elyafları çevreye duyarlı kapalı döngü[5] üretim süreçleriyle üretiliyor. Eşsiz fiziksel özellikleri ve yüksek dayanıklılık profilleri, olağanüstü nem yönetimine ve cilde karşı yumuşaklığı sağlıyor. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR