Dolar $
33.1
%0.05 0.01
Euro €
36.19
%-0.08 -0.03
Sterlin £
43.21
%0.25 0.11
Çeyrek Altın
4317.29
%0.43 18.11
SON DAKİKA
Ayşe KIRCA | Bankacılık Çarşamba 17 Temmuz 2024 21:44

IBS REASÜRANS İNSAN VE KÜLTÜR MÜDÜRÜ EBRU FEYZİOĞLU OLDU

Deneyimli kadrosu ve güçlü mali yapısıyla sektörde istikrarlı bir şekilde büyümeye devam eden IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, İnsan Kaynakları yönetimine Ebru Feyzioğlu'nu dahil etti. Deutsche Bank'ta uzun yıllar görev yapan Ebru Feyzioğlu, IBS'in İnsan ve Kültür Müdürü oldu.

IBS Reasürans İnsan ve Kültür Müdürü Ebru Feyzioğlu oldu

Türkiye'nin önde gelen sigorta ve reasürans brokerlik şirketlerinden biri olan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği, sektörün önemli bir ismini bünyesine dahil etti. Bankacılık ve finansal hizmetler sektörü insan kaynakları yönetimi alanındaki tecrübeli isim Ebru Feyzioğlu, IBS’in İnsan ve Kültür Müdürü olarak atandı.  

 

Bahçeşehir Üniversitesi AB İlişkileri Bölümü’nün ardından Boğaziçi Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü’nü tamamlayan Ebru Feyzioğlu, profesyonel kariyerine Martı Hotels’in İnsan Kaynakları Departmanı’nda başladı.   Ardından Enerjisa, Le Meridien Istanbul Etiler ve Garanti Filo gibi önde gelen şirketlerde İnsan Kaynakları bölümlerinde yönetici olarak çeşitli görevler aldı. Son 10 yılı Deutsche Bank bünyesinde İnsan Kaynakları Yöneticisi olarak geçiren Feyzioğlu, şimdi IBS’in İnsan ve Kültür Müdürü olarak görev alacak. 

 

Ebru Feyzioğlu’nun atanmasına ilişkin değerlendirmede bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği CEO’su Murat Çiftçi; “Yönetim kadromuza transfer ettiğimiz başarılı ve deneyimli isimlerle yolumuza güçlenerek devam ediyoruz. Türkiye piyasasında önemli bir yere sahip olan IBS, güçlü sermayesi, uluslararası düzeyde sahip olduğu sigorta ve reasürans tecrübesi, deneyimli insan kaynağı ile önümüzdeki dönemde de fark yaratmayı sürdürecek” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR