Dolar $
33.02
%-0.16 -0.05
Euro €
35.95
%-0.54 -0.19
Sterlin £
42.7
%-0.71 -0.3
Çeyrek Altın
4183.67
%-1.85 -77.97
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | EKONOMİ Cumartesi 20 Temmuz 2024 16:01

HUAWEİ WATCH FİT 3: BİR ADIM ÖNDE OLMANIZI SAĞLAYAN SAĞLIK VE FİTNESS ÖZELLİKLERİ

Huawei, kısa bir süre önce, spor ve sağlık yönetimindeki rolünü vurgulayarak, kullanıcının yaşamına sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanmış şık ve sağlık odaklı bir akıllı saat olan Huawei Watch Fit 3'ü piyasaya sürdü.

Huawei Watch Fit 3: Bir adım önde olmanızı sağlayan sağlık ve fitness özellikleri

Huawei, kısa bir süre önce, spor ve sağlık yönetimindeki rolünü vurgulayarak, kullanıcının yaşamına sorunsuz bir şekilde entegre olacak şekilde tasarlanmış şık ve sağlık odaklı bir akıllı saat olan Huawei Watch Fit 3'ü piyasaya sürdü. FIT serisinin yeni nesli olan bu ürün, kare tasarım, malzeme işçiliği ve interaktif tasarımda kapsamlı bir yükseltme getiriyor ve "Fashion Squared" konseptinin bir parçası olarak akıllı saatin tasarım öğelerini uyumlu bir şekilde yeniliyor.

Denge ve sağlıklı yaşam tarzı, özellikle genç demografik gruplar arasında daha belirgin olmak üzere, modern yaşamın ayırt edici özelliğidir. Sadece zindelik peşinde değiller; sağlığa bilimsel olarak bilgilendirilmiş bir yaklaşımın yanı sıra stil ve bireysel ifade arzusu peşindeler.

Huawei Watch Fit 3, tüketicilerin günlük rutinlerini ve fitness rejimlerini geliştirmelerine yardımcı olabilecek özelliklerle sağlık, fitness ve modayı yeniden tanımlıyor - dengeli ve sağlıklı bir yaşam tarzı arayan tüketiciler için uygun bir arkadaş.

Gelişmiş fitness ve egzersiz deneyimi sunuyor

Dengeli ve aktif bir yaşam tarzının ayırt edici özelliği tutarlılıktır. Huawei Watch Fit 3, kullanıcıları motive etmek için gelişmiş sağlık izleme özellikleriyle birlikte gelir.

Bu iyileştirmelerden biri de Aktivite Halkası özelliğidir. Sağlıklı yaşam, ister minimum hareket kalorisine ulaşmak ister fitness hedefleri doğrultusunda çalışmak olsun, aktivite seviyelerinizin farkında olmak anlamına da gelir. Yeni canlı Aktivite Halkası tam da bunu yapıyor. Köklerini bilimsel araştırmalardan alan yeni hesaplama algoritması, kullanıcılara günlük aktivitelerini kapsamlı ve doğru bir şekilde anlama imkanı sunuyor. Yeni meydan okumalar ve madalyalar da kullanıcıları sınırlarına kadar zorlayarak konfor alanlarının ötesine geçmeye teşvik ediyor.

Huawei Watch Fit 3, yakma hedeflerine ulaşmaya yardımcı olmak için yepyeni Akıllı Öneri ile kalori takibinin ötesine geçiyor. Kullanıcılar hareket hedeflerine ulaşmak için yardıma ihtiyaç duyduklarında, kullanıcının egzersiz alışkanlıklarına ve hava koşullarına göre egzersiz türünü ve süresini akıllıca önerecektir. Huawei Watch Fit 3, alım, metabolik yanma ve egzersiz yanması açısından kalori eğilimleri gibi hayati değerleri kullanarak, ilerlemenizi yönlendirmek ve gelecek hafta için hedefler belirlemek için kişiselleştirilmiş planlar oluşturur.

Dengeli bir yaşam tarzına sahip olmak aynı zamanda ne yediğinize dikkat etmek anlamına da gelir. 'Ne yersen osun' mantığını takip eden birçok kişi, vücutlarına ne koyduklarının bilincinde. Tek noktadan kilo yönetimi asistanı olan yeni Stay Fit Uygulaması, kalori takibini her zamankinden daha kolay hale getiriyor. Huawei Watch Fit 3, dünya çapında 50'den fazla ülkeden malzemeler, yemekler ve paketlenmiş gıda verilerini kapsayan ve toplamda bir milyondan fazla öğeyi içeren yeni yükseltilmiş bir diyet kitaplığı ile kalori yönetimini geliştiriyor. İlgili ülkelerin resmi dillerinde aramaları destekleyen bu kütüphane, kalori, protein, karbonhidrat, yağ, mineral, vitamin ve diğer bilgiler dahil olmak üzere gıdaların besin verilerinin hassas bir şekilde kaydedilmesine olanak tanıyor. Huawei-geliştirilmiş doğru hesaplama yöntemini kullanan saat, kullanıcının HUAWEI Sağlık Uygulaması'ndaki girdilerine dayanarak kalori alımınızı dikkate alır ve besin analizi için karbonhidrat, yağ ve protein gibi besin verilerini senkronize eder.

Kalori sayımı, kalori açığı izleme ve kilo kontrol planları ile Huawei Watch Fit 3, sağlık hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olur. Kalori uyarısı, temiz ve sezgisel bir arayüzde mevcut kalori alımınızı ve belirlediğiniz hedefi göstererek kalori hedeflerinizi takip etmenizi sağlar.

Fitness söz konusu olduğunda, Huawei Watch Fit 3, futbol, basketbol, padel, e-spor, pist koşusu gibi 5 yeni modla Spor Modları ile parlıyor ve toplamda 100'den fazla spor modu sunuyor. Sık sık koşu parkurlarında antrenman yapan koşucular için yeni Track Run Modu, dahili tek bantlı beş sistemli yüksek hassasiyetli GNSS konumlandırma çipi ile kullanıcının koşu rotasını doğru bir şekilde kaydedebilir. Hatta favori rotalarını koşucu arkadaşlarıyla paylaşarak birbirlerini motive edebilir ve sınırlarını aşmaları için zorlayabilirler.

Antrenmanı daha keyifli hale getirmek için Huawei Watch Fit 3, pist koşusu, açık havada koşu, kapalı alanda koşu ve daha fazlası gibi 8 antrenman modunda sesli ve animasyonlu fitness rehberliği ile birlikte gelir. Isınma ve esneme animasyonları da sesli talimatlarla birlikte gelir ve antrenmanı gerçekten keyifli hale getirir.

Sağlık yönetiminin yeniden tanımlanması

Huawei Watch Fit 3, sağlık yönetimi söz konusu olduğunda, yaşam tarzıyla bütünleşen çok yönlü bakım sağlayan sayısız yeni özellikle birlikte geliyor.

Kaliteli uykularına önem veren kullanıcılar için yepyeni Huaweİ TruSleep™ 4.0 bilimsel tabanlı uyku takip cihazı, kullanıcıların uyku durumlarının daha eksiksiz bir resmini elde etmelerine yardımcı olmak için daha eksiksiz veriler sunarak uykularına çok yönlü bakım sağlamak için kapsamlı yükseltmeler getiriyor. Memnuniyetsiz uyku kalitesinin faktörlerinden biri uykuda solunum kesintileridir. Bunu tespit etmek için Huawei Watch Fit 3, kullanıcıların daha rahat bir şekilde uyuyabilmeleri için Uyku Nefes Farkındalığı ile donatılmıştır. Bu, kullanıcıların risk seviyesini tespit etmelerine yardımcı olur, böylece uyku sağlıklarını proaktif olarak yönetebilir ve riskleri erken belirleyebilirler. Kişiselleştirilmiş uyku iyileştirme önerileri ile bu, uyku rutinlerini iyileştirmek isteyen kullanıcılara fayda sağlayabilir.

Sağlık izleme söz konusu olduğunda Huawei Watch Fit 3, egzersiz performansını ve günlük sağlığı mümkün olan en bilimsel ve akıllı şekilde analiz etmek için hassasiyet ve verimlilik sağlayan yeni yükseltilmiş Huawei TruSeen™ 5.5 sağlık göstergesi izleme teknolojisi ile donatılmıştır. Yapay zeka algoritmalarının gücünden yararlanan Huaweİ TruSeen™ 5.5, sensörden gelen gerçek optik okumalardan okunan verileri geliştiriyor ve artık çevrimiçi bir kendi kendine öğrenme işlevi içeriyor ve soğuk ortamlar, daha küçük bileklere sahip kişiler veya koşu sırasında olduğu gibi zayıf sinyal senaryolarında izleme yeteneklerini optimize ediyor.

Kalp sağlığı, kardiyovasküler hastalıkların küresel sağlık için önde gelen bir tehdit olması nedeniyle en önemli endişelerden biridir. Kullanıcıların içini rahat tutmak için Huawei Watch Fit 3'teki Nabız Dalgası Aritmi Analizi özelliği, yüksek performanslı PPG sensörü ile birlikte çalışarak aritmi riskini tam olarak belirleyebilir.

Kadın sağlığı söz konusu olduğunda Huawei Watch Fit 3, Adet Döngüsü Yönetimi'nin gelişmiş özellikleriyle kapsamlı bir bakım sistemi sunuyor. Döngüleri izlemek için bir Takvim Görünümü, adet ayrıntılarını ve semptomları kaydetmek için bir Semptom Kayıt aracı içerir ve sağlık trendleri ve özel egzersiz önerileri sunmak için döngü verilerini aktivite günlükleriyle entegre eder.

Huawei Watch Fit 3 günlük yaşam tarzlarına entegre oluyor

Huawei Watch Fit 3, tek bir şarjla 10 güne kadar pil ömrü ve sadece 10 dakikada tam bir güne güç veren hızlı şarj ile yaşam tarzınıza zahmetsizce entegre olan önemli bir günlük arkadaştır. Ayrıca Bluetooth arama işlevi ve çevrimdışı müzik çalma özelliği ile akıllı saat yalnızca sağlık yönetimi için bir araç değil, aynı zamanda kesintisiz bağlantı ve eğlence için bir geçittir.

Bu özellikler göz önüne alındığında Huawei Watch Fit 3, bir akıllı saatten daha fazlasıdır; hem sağlık yönetimini hem de fitness yolculuklarını geliştiren bir araçtır. Bağlantı, eğlence ve pratikliğin bir karışımını teşvik ederek sofistike teknolojiyi günlük hayata entegre etmek için mükemmel bir seçimdir.

Watch Fit 3 Sport modelinin siyah, beyaz ve gri naylon renk seçenekleri 4 bin 499 TL fiyatla Huawei Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor. 999 TL değerindeki kayış ücretsiz hediye edilirken, yanında alınacak Akıllı Tartı 3 ve ekstra kayış 99 TL’ye geliyor.

https://consumer.huawei.com/tr/wearables/watch-fit3/buy/

ABONE OL