Dolar $
33.13
%0.09 0.03
Euro €
35.87
%0.2 0.07
Sterlin £
42.57
%0.04 0.01
Çeyrek Altın
4185.98
%-0.1 -4.02
SON DAKİKA
Haber Merkezi | Teknoloji Salı 30 Temmuz 2024 12:31

HUAWEİ TÜRKİYE TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ GRUBU ÜLKE MÜDÜRÜ POZİSYONUNDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Huawei Türkiye, Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürlüğü'ne Wan Fei'nin atandığını açıkladı. Wan Fei, şirketin tüketici elektroniği kategorisindeki tüm Türkiye operasyonlarından sorumlu olacak.

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Pozisyonunda Bayrak Değişimi

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu, yeni yönetim yapılanmasını duyurdu. Wan Fei, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu yeni Ülke Müdürü olarak atanırken, 2021 yılının Haziran ayından bu yana aynı görevi sürdüren Allen Yao’nun ise Avrupa Cihaz Başkan Yardımcısı olarak Huawei kariyerine devam edeceği bildirildi.

 

Allen Yao, bir dizi stratejik girişim ve ürün inovasyonu ile Huawei'in Türkiye pazarındaki konumunu önemli ölçüde geliştirdi. Yao, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürlüğü görevini üstlendiğinden bu yana Huawei'nin Türkiye'deki pazar varlığını ve itibarını güçlendiren birçok önemli başarıya imza attı.

 

Huawei, Yao'nun liderliğinde özellikle dizüstü bilgisayar, tablet ve giyilebilir teknoloji alanlarında Türkiye'deki ürün yelpazesini genişletti. Huawei'in akıllı saatleri de başta Watch GT serisi olmak üzere, gelişmiş sağlık izleme özellikleri ve şık tasarımlarıyla popülerlik kazandı. Yao, bu cihazların kullanıcılar arasında fiziksel ve psikolojik refahı desteklemedeki önemini vurgulayarak, Avrupa'daki sağlık trendleriyle de uyumlu olduğunu belirtti.

 

Huawei, Türkiye'de Huawei Pura 70 Serisi gibi yeni modelleri de piyasaya sürerek, şirketin yerel pazara en son teknolojiyi getirme konusundaki kararlılığını ortaya koydu. Şirketin en güncel ürünleri Türkiye’de de ilgiyle karşılanırken, Huawei'in Türkiye'de lider tüketici elektroniği sağlayıcısı konumunu sağlamlaştırmasına da yardımcı oldu.

 

Huawei'de 15 yılı aşkın süredir görev yapan Wan Fei, Türkiye görevi öncesinde, Çin'in ekonomi anlamındaki en güçlü eyaletlerinden Guangdong'da ‘Huawei Tüketici Ürünleri İş Grubu Başkanı’ ve ‘Huawei Çin Güney Bölgesi Direktörü’ olarak görev yaptı. Wan Fei, 15 yılı aşkın süredir kazandığı marka oluşturma, pazarlama, perakende ve satış yönetimi alanlarındaki yönetim deneyimini Türkiye’ye taşıyacak.

 

Wan Fei, Huawei'in global ölçekte sahip olduğu deneyim ve bilgi birikimini Türkiye pazarına taşıyarak, şirketin yerel pazardaki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor. Wan Fei yeni görevinde ayrıca, Huawei Türkiye'nin tüketici elektroniği alanındaki liderliğini pekiştirmeyi, müşteri memnuniyetini artırmayı ve inovatif ürünlerle pazardaki konumunu güçlendirmeyi de hedefleyecek.  

 

Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Wan Fei yeni görevi ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “Allen Yao'ya Türkiye'deki tüketici elektroniği segmentine yaptığı önemli katkılarından dolayı teşekkür ederim. Huawei olarak, 23 yıldan uzun bir süredir Türkiye’nin bilişim teknolojileri ile gelişimine katkıda bulunmak için çalışıyoruz. Türkiye’deki bu özel deneyimin yeni başarı hikayeleri yaratacağına içtenlikle inanıyorum. Buradaki tüketicilerimiz için en kaliteli ve yenilikçi ürün ve servisleri sunmaya devam edeceğiz. Tüm ekosistemimizle, Türkiye bilişim pazarına değer katmaya ve tüketici memnuniyetini en üst seviyede sürdürmeye kararlıyız” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR