Dolar $
33.09
%0.3 0.09
Euro €
36.01
%0.01 0
Sterlin £
42.92
%0.15 0.06
Çeyrek Altın
4250.3
%1.2 49.59
SON DAKİKA
Umut ÇELİK | Teknoloji Pazartesi 15 Temmuz 2024 12:00

HUAWEI PURA 70 SERİSİ MAKRO KAMERASI İLE MİNYATÜR DÜNYANIN GİZEMLERİNİ ÇÖZÜN

Yeni HUAWEI Pura 70 Serisi ile piyasaya sürülen Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, birçok açıdan oyunun kurallarını değiştiriyor. 

HUAWEI Pura 70 serisi makro kamerası ile minyatür dünyanın gizemlerini çözün

Yeni HUAWEI Pura 70 Serisi ile piyasaya sürülen Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, birçok açıdan oyunun kurallarını değiştiriyor. 

Yıllardır akıllı telefon kamerasıyla zoom fotoğrafçılığı yapmak teknik açıdan zorlu bir süreçti. Birçok denemede kullanıcılar ve fotoğrafçılar gürültü dolu, yetersiz aydınlatılmış ve düşük miktarda ayrıntı yakalayan görüntülerle yetinmek zorunda kalıyordu.  Huawei'nin kendi geliştirdiği Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerasını dünyaya sunmasıyla birlikte kullanıcılar nihayet akıllı telefon kamerası kullanarak üst düzey zoom fotoğrafçılığının tadına varabilmeye başladı. 

Telefoto Zoom Sahneleri ile Mesafeleri Aşın

HUAWEI Pura 70 Pro ve HUAWEI Pura 70 Ultra, yakın ve uzakta ekstra net görüntüler üreten uzun mesafeli bir sürgülü zoom ile donatılmış Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamerasını desteklemektedir. Ayrıca telefoto görüntü kalitesini, rekor düzeyde ışık alımını sağlayarak daha iyi hale getiren F2.1'lik endüstrinin en büyük periskop telefoto diyafram açıklığı ile donatılmıştır. 

Bu aynı zamanda kullanıcıların her odak uzaklığında full HD fotoğrafçılığın keyfini çıkarabileceği anlamına gelir. HUAWEI Pura 70 Ultra'daki Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, 200x zoom aralığı (0,5x ~ 100x Zoom) ile bir adım daha ileri gidiyor. Telefoto kamera işlevi, şehrin hareketli aktivitelerini yakınlaştırmanıza olanak tanıdığından, bu özellik seyahatlerde büyük bir avantaj sağlayacak. Artık kullanıcılar şehre tepeden bakarken otoyolların modern mimarisini ve sokakların altyapılarını yakınlaştırabilecek. Bu şekilde anılarınızı daha fazla perspektiften belgeleyebileceksiniz.

HUAWEI Pura 70 Ultra ayrıca, 25 megapiksel yüksek çözünürlüklü bir fotoğraf oluşturmak için farklı odak uzunluklarındaki ve çözünürlüklerdeki görüntü bilgilerini birbiriyle birleştirmek için yüksek görüntü kalitesi motoru kullanan yeni bir 'Görüntüleri Geliştirme' modu ekliyor ve yakın veya uzak olsun görüntü tanımını geliştirmek için ayrıntıları birleştiriyor.

Ultra Işık Alan Makro Telefoto Kamera, kısa süre önce Zoom özellikleriyle 164 gibi etkileyici bir puanla alarak DXOMARK'ın beğenisini kazandı. DXOMARK'taki yorumcular özellikle kameradaki makro işlevin "hoş makro perspektifinden ve keskin görüntülerinden" etkilendiler. İncelemede ayrıca, test edilen tüm aralıklarda telefoto zoom ile üretilen yüksek ayrıntı seviyesine ve düşük ışık koşullarında bile düşük gürültü seviyelerine dikkat çekildi. 

Kusursuz Makro Fotoğrafçılığı

Kameradaki Ultra Işık Alan Makro Telefoto özelliği sayesinde kullanıcılar 5 cm'ye kadar yakın görüntüleri keskin bir netlikle fotoğraflayabiliyor. Bunun da ötesinde, kamera mikroskobik ayrıntıların şok edici netlikte fotoğraflanmasını sağlayan 35x zoom süper makro özelliği ile güçlendirilmiştir.

Kameranızı küçük bir nesneye yakın tutun, zoom işlevini başlatın ve kameranın nesnenin en ince ayrıntılarını nasıl ortaya çıkarttığına tanık olun. Örneğin, makro kamera bir taç yaprağından sarkan karıncanın ince hatlarını ya da metal bir sütun üzerindeki pasın damarlı dokusunu bile gösterebilir.

Ultra Hızlı Anlık Görüntü: Hiçbir Şey Görüşünüzden Kaçamaz

HUAWEI Pura 70 Pro ve Ultra'nın Makro Telefoto Kamerası, uzak mesafelerden yüksek hızlı nesneleri fotoğraflamanıza olanak tanıyan çığır açıcı son özelliği Ultra Hızlı Anlık Görüntüyü destekler. Bu özellik, hareketli nesnelerin ayrıntılarını ortaya çıkarmak için; bölgesel hareket geri yüklemesini kullanan XD Motion Engine ile mümkün olurken hiçbir değerli an da kaçmamış oluyor.

Örneğin, araba yarışını tribünlerden izlerken, pistte hızla giden bir yarış arabasının fotoğrafını çekmeyi deneyin. Araba yaklaştığında, kameranızı hareket eden nesneye yakınlaştırın ve çekin. Ortaya çıkan fotoğraf, yarış arabasını hareketsiz bir nesneymiş gibi etkili bir şekilde dondurur ve yine de arabanın ayrıntılarını yüksek detayda gösterebilir. İşin en güzel yanı, bu ezber bozan özellik sayesinde saatte 300 km hızla hareket eden araçların bile fotoğrafını çekilebilir ve fotoğrafçılıktan keyif alarak farklı denemeler yapabilirsiniz.

Huawei Pura 70 telefonlar 38.999 TL, Pura 70 Pro telefonlar 47.999 TL, Pura 70 Ultra telefonlar ise 67.999 TL fiyatlarla tüketicilerle buluşuyor. 

Cihazlar ve satış kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için:
https://consumer.huawei.com/tr/phones/pura70/buy/

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR