SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 09 Ekim 2022 02:40

HUAWEİ MATEPAD PRO, ÖN SİPARİŞE AÇILDI

Huawei MatePad Pro kullanıcılara daha akıllı bir tablet deneyimi getiriyor ve PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor.

Huawei MatePad Pro, ön siparişe açıldı

Yeni nesil amiral gemisi tablet HUAWEI MatePad Pro, dış tasarım, ekran kalitesi, görsel-işitsel deneyim, yazılım ve donanım açısından güncellendi. Bu güncellemeler, tüketicilere daha akıllı bir tablet deneyimi yaşatırken PC benzeri bir deneyim sunarak tablet ürünlerinin yaratıcılığını ve üretkenliğini daha da artırıyor. Donanım düzeyindeki düşük mavi ışıklı göz koruma özellikleri, kullanıcının görme sağlığını koruması için her türlü detayı dikkate alıyor.

 

HUAWEI SOUND ses sistemi ile yüksek ve düşük frekans bölme tasarımı sunan sekiz hoparlör, müzik, film, eğitim ve oyunlar dahil olmak üzere dört ana kullanım senaryosuna göre optimize edildi. Böylece kullanıcı ne dinlemeye karar verirse versin, zevkleri için mükemmel bir ses deneyimi sağlanıyor.

 

Kapsamlı ekosistem ile masaüstü benzeri ofis deneyimi

HUAWEI MatePAd Pro App Multiplier'ı desteklediği için daha verimli okuyabilir ve bölünmüş bir pencerede iki dosyaya göz atabilirsiniz.

İlk olarak, HUAWEI MatePad Pro'yu yatay moda çevirin. Daha sonra, Uygula App Multiplier'ı etkinleştirin ve haber uygulamasında bir makale açın. İlk sayfayı bitirip bir sonrakine geçtiğinizde, uygulamanın sol veya sağ tarafındaki boşlukta uygulama arayüzünü kaydırmanız yeterlidir. Bazen rapor yazmak için bir uygulamada iki dosyayı karşılaştırmamız gerekir. Güncellenmiş App Multiplier'ı da bunu yapabilir. İki dosyayı ekranın sol ve sağ taraflarına sabitleyen bir pencere kilidi özelliğine sahiptir, böylece onları esnek bir şekilde okuyabilir veya her biri için paralel olarak yukarı ve aşağı kaydırabilirsiniz. Bir kez daha HUAWEI MatePad Pro, işinizi daha az stres ve daha fazla esneklikle tamamlamanıza yardımcı olur.