Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Serpil PORTAKAL | Teknoloji Çarşamba 10 Nisan 2024 07:00

HP, YÜKSEK RENKLİ BASKI KALİTESİ İLE KOBİ'LERE DESTEK SAĞLIYOR

Yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisi, kompakt tasarımıyla kullanıcısı için işletmelerde ihtiyaç duyulan yüksek baskı hızı, renkli baskılarda çok daha canlı ve doygun renkler ve yüksek enerji verimliliği sunuyor.

HP, yüksek renkli baskı kalitesi ile KOBİ'lere destek sağlıyor

HP, Las Vegas'ta düzenlenen 2024 HP Amplify İş Ortağı konferansında, dünya standartlarındaki ofis baskı portföyünün en son üyesi olan yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisini tanıttı. Baskı işlerinde yüksek performans ve verimliliğe ihtiyaç duyan ve büyümek isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için tasarlanan ve çok daha az yer kaplayaran kompakt tasarımıyla yeni renkli LaserJet 3000 Pro serisi, enerji tasarrufu sağlayan TerraJet toner teknolojisiyle desteklenen en yeni lazer baskı cihazı olarak ön plana çıkıyor. 

Her ne kadar dijitalleşmek iş dünyası için çok önemli olsa da, doküman baskı ve kopyalama işlemleri özellikle küçük ve orta ölçekli işletmeler (KOBİ'ler) için önemini halen koruyor. Son yapılan araştırmalara1 göre KOBİ'lerin yüzde 80'i hem dijital hem de basılı materyallerle çalışmayı tercih ediyor; dolayısı ile işyeri için etkin ve verimli çalışan ve kaliteli iş sonuçları alabileceğiniz bir yazıcı, ofisin olmazsa olmazı Keypoint Intelligence'dan9 yılın A4 Serisi ödülünü kazanan  HP'nin Lazer portföyünün son üyesi HP Color LaserJet Pro 3000 serisi bu anlamda ofisinizin vazgeçilmezi olmaya aday! 

Keypoint Intelligence tarafından yılda bir kez verilen bu ödül, titiz laboratuvar testleri ve derinlemesine pazar araştırmasına dayanıyoe ve en iyi genel donanım serisini ödüllendiriyor. Cihazlar güvenilirlik, değer, kullanılabilirlik, görüntü kalitesi ve hız açısından değerlendiriliyor. 

Özellikle yaratıcı işlerde çalışan ekipler için ve müşterisine aldığı baskı dokümanları ile iş teklifleri ve sonuçları sunan işletmeler için basılan dokümanın renk kalitesi ve canlılığı çok önemli bir rol oynuyor; HP LaserJet 3000 Pro seirsi de bu noktada küçük işletmeleri  iş sonuçlarında destekleme vaadiyle yeni ürününü piyasaya sunuyor.  HP Ofis Baskı Çözümleri Bölüm Başkanı Aurelio Maruggi, ABD'de yapılan bu konferanta şu sözleriyle yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisine özellikle dikkat çekti; 

”Hibrit çalışma çağında, işletmeler çalışma alanlarını yeniden tasarladıkça, küçük ve esnek ofislerde yüksek performanslı çözümlere olan talep artıyor. Yenilikçi TerraJet teknolojisine sahip yeni Color LaserJet Pro 3000 serimizle, kompakt bir tasarımda olağanüstü renk kalitesi, profesyonel hız ve enerji verimliliği sunuyoruz. Yazıcı yönetilebilirliğini optimize ederek, KOBİ'lerin paradan, zamandan ve iş gücünden tasarruf etmelerini sağlarken, yüksek kaliteli baskılar elde etmelerini, hassas bilgileri korumalarını ve işbirliğine dayalı ve büyüme odaklı ortamlara zahmetsizce uyum sağlamalarını sağlıyoruz.” 

Yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisi, küçük işletmelerin ihtiyaç duyduğu alanlarda onlara şu özellikleri ile de destek sağlıyor: 

Sürekli çevrimiçi – bağlantıda kalabilmek için otomatik olarak yeniden bağlanan; kendi kendini yenileyen  Wi-Fi® 2 ile artırılmış güvenilirlik2 

Sınıfındaki en hızlı çift taraflı baskı ve ilk sayfa çıkışı3 

Endüstri lideri kalite ve profesyonel düzeyde güvenlik 

Sınıfındaki tüm cihazlar arasında en küçük çevre ayak izi4 

HP'nin yeni nesil toner teknolojisi TerraJet, daha zengin ve daha keskin renkler sağlayan benzersiz bir toner formülüne sahip. TerraJet teknolojisi, yeni Color LaserJet Pro 3000 serisi müşterilerine yüzde 11 daha canlı renkler5 ve yüzde 18 daha yüksek baskı hızı6 sağlıyor. TerraJet, 3000 serisindeki iyileştirmelere ek olarak, yüzde 27'ye varan oranda daha az enerji tüketimi7 ve toner kartuşlarındaki plastiklerin yüzde 28'e varan oranda azaltılmasını sağlayarak müşterilerin sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyor. Yeni HP Color LaserJet Pro 3000 serisi, hibrit ofislerden, küçük işletmelere ve hatta kurumsal müşterilere kadar tutarlı baskı çözümleri sunuyor.  

1 Eylül 2023'te ABD, Almanya, Çin ve Almanya'da yürütülen, KOBİ ölçekli işletmelerde çalışan, toplam 4234  katılımcıdan oluşan Segmentasyon Araştırması'ndan elde edilen HP Sonuçlarına dayanmaktadır. 

2 İnternet erişimi gereklidir ve ayrı olarak satın alınmalıdır. Kablosuz işlemler yalnızca 2,4 GHz ve 5,0 GHz işlemlerle uyumludur. 

Yalnızca 2,4 GHz için yalnızca 3 örtüşmeyen kanala karşılık 12'ye kadar örtüşmeyen kanal kullanarak hem 5,0 GHz hem de 2,4 GHz'i destekler. 5,0 GHz bandını (150 mbps'ye kadar) ve 2,4 GHz bandını (72,2 mbps'ye kadar) destekler. Daha fazla bilgi için: www.hp.com/go/mobileprinting  

3 HP'nin kendi sınıfındaki 340 ABD Doları'nın altındaki renkli MFP'lerin çoğunluğuyla karşılaştırmalı dahili analizine dayanmaktadır. Karşılaştırmada kullanılan veri noktaları rakip OEM web sitelerinden derlenmiş ve bazı durumlarda elde edilmiştir 

4 HP'nin kendi sınıfındaki 550 ABD dolarının altındaki renkli MFP'lerin çoğunluğuyla karşılaştırmalı dahili analizine dayanmaktadır. Karşılaştırmada kullanılan veri noktaları 

rakip OEM web sitelerinden derlenmiş ve bazı durumlarda elde edilmiştir 

5 Premium mod, Standart Moddaki önceki modlara kıyasla daha fazla renk sunar. Bkz. hp.com/TerraJet/colors 

6 ISO/IEC 24734 kullanılarak ölçülmüştür ve ilk test belgeleri grubu hariçtir. Daha fazla bilgi için lütfen hp.com/go/printerclaims adresine bakınoz. Tam hız, sistem yapılandırmasına, yazılım uygulamasına, sürücüye ve belgenin karmaşıklığına bağlı olarak değişir. 

7 HP hesaplamaları, TerraJet Kartuşlu HP Color LaserJet serisinin öncekilerle karşılaştırıldığında normalleştirilmiş ENERGY STAR® TEC verilerine dayanmaktadır. Bknz. hp.com/TerraJet/energysaving 

8 Önceki kartuşlara kıyasla kartuş ağırlığına göre hesaplanan TerraJet kartuşlarındaki plastik azalma. Bknz. hp.com/TerraJet/plasticreductions.   

9 Keypoint Intelligence, dijital görüntüleme endüstrisinde küresel pazar verisinde lider bir araştrma şirketidir. Ürün ve hizmet portföyü donanım, yazılım, sarf malzemeleri ve belge yönetimini kapsamaktadır. 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR