Dolar $
33.54
%-0.08 -0.02
Euro €
36.73
%0.32 0.11
Sterlin £
42.9
%0.2 0.08
Çeyrek Altın
4338.34
%1.09 46.13
SON DAKİKA
Otomotiv Pazartesi 12 Ağustos 2024 15:09

HIZLI ELEKTRİKLİ ARAÇ ŞARJ İSTASYONU PİYASADA

Schneider Electric, enerji verimliliğini üst düzeye çıkaran ve elektrik maliyetlerini azaltan hızlı şarj istasyonu EVlink Pro DC 180 kW'yi satışa sundu.

Hızlı elektrikli araç şarj istasyonu piyasada

Şirketten yapılan açıklamaya göre, elektrikli araç şarjının neredeyse yüzde 90'ının ticari ve endüstriyel binalarda gerçekleştirilmesi beklenirken, hızlı şarj özelliğine sahip EVlink Pro DC, araçların sadece 20 dakikada yüzde 80 şarja ulaşmasını sağlayarak bina enerji kullanımını optimize ediyor ve filoların tekrar yola çıkma süresini kısaltıyor.

EVlink Pro DC, enerjiyi binadan elektrikli araç şarj istasyonlarına gerçek zamanlı olarak dağıtarak maksimum verimlilik ve maliyet tasarrufu sağlayan EcoStruxur EV Charging Expert gibi yük yönetim sistemleriyle sorunsuz bir şekilde entegre olurken, Power Monitoring Expert ve EcoStruxure Building Operation gibi bina yönetim sistemleriyle uyumlu olarak öne çıkıyor.

Tüm bilgileri tek bir ekran çözümü olarak konsolide ederek bina operatörleri için günlük operasyonları kolaylaştıran şarj istayonu ayrıca şarj istasyonu yönetim sistemi (CSMS) ile sertifikalı ve bina sahipleriyle şarj noktası operatörlerine ihtiyaçlarına uygun bir şarj sistemi oluşturma özgürlüğü veriyor.

Schneider Electric, elektrikli araç altyapısının performansını artırmaya ve varlıkların optimum durumda çalışmasını sağlamak için teknisyen ağı gücü sunuyor.

Kurulum, bakım ve onarım kapsamında uzaktan veya gelişmiş yerinde destekle sağlanan uzmanlık sayesinde uçtan uca yaşam döngüsü hizmetleri doğrudan üretici ve sertifikalı ortakları tarafından sunulurken, Schneider Electric, yerel dil ve altyapıya göre her müşteriye uygun hizmet ve destek seviyesi sağlayarak çalışma süresini, operasyonel verimliliğini ön planda tutuyor.

Hızlı elektrikli araç şarj istasyonu, ticari ve endüstriyel müşterilerin son kullanıcılara hızlı, güvenli ve verimli bir şarj deneyimi sunmasını sağlarken, direnç, karbon azaltma ve enerji bağımsızlığı yolunda ilerlemelerini mümkün kılıyor.

Ana özellikler arasında 120 ile 180 kW arasında ölçeklenebilir güç ve altyapının, yeniliğin ön saflarında kalmasını sağlayan ISO15118 standardı ve akıllı şarj ile geleceğe hazır teknoloji, üçüncü taraf laboratuvar sertifikası ve C4M korozyon korumasıyla, güç kaybı olmadan 50 dereceye kadar zorlu ortamlarda ve yüksek sıcaklıklarda çalışma bulunurken ayrıca, güvenli operasyonlar için güçlendirilmiş gömülü koruma ve şarj kesme düğmesi, darbe ve su girişine duyarlı sensörler, şarj noktasında herhangi bir sorun durumunda gerçek zamanlı bildirimler, kayıtlı elektrikli araç takıldığında şarj seansını otomatik olarak başlatan AutoCharge araç tanıma özelliği, maksimum güç kullanım verimliliği için iki aracın eş zamanlı şarj edilmesini mümkün kılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Schneider Electric Türkiye ve Orta Asya Bölgesi Kanal Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Alişan Çapan, EVlink Pro DC 180 kW'nin piyasaya sürülmesinin, elektrik dağıtımında uzun geçmişleri ve bina sektöründeki kapsamlı uzmanlıklarından yararlanarak elektrikli araç şarjı ve altyapısına yenilikçi bir yaklaşım sunduğunu belirtti.

Çapan, "Birlikte çalışılabilirlik ve kesintisiz entegrasyon konusundaki kararlılığımız, bina ve filo operatörlerinin görünürlüğünü, enerji verimliliğini ve kontrolünü artırırken, sürücülerin erişilebilir bir şarj istasyonu ağı elde etmesini sağlar." ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250