Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | Eğitim Cuma 26 Temmuz 2024 09:11

HİWELL'DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ 8 SEANS ONLİNE TERAPİ DESTEĞİ!

Hiwell, üniversite öğrencilerine psikolojik destek sağlamak amacıyla, lisans düzeyindeki 100 öğrenciye ücretsiz sekiz seans online terapi hizmeti sunuyor. Üniversite öğrencilerinin akademik ve kişisel yaşamlarındaki zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmayı hedefleyen projenin başvuruları, 4 Ağustos'a kadar yapılabilecek. Başvuruların ardından seçilecek öğrencilerin terapi seansları, ihtiyaçlarına uygun gönüllü uzman klinik psikologlarla ağustos ayı itibariyle başlayacak.

Hiwell'den üniversite öğrencilerine ücretsiz 8 seans online terapi desteği!

2019 yılında psikolojik desteği herkes için erişilebilir hale getirmek amacıyla kurulan ve 1200’ü aşkın uzman klinik psikoloğu ile Türkiye’nin en büyük online terapi platformu olan Hiwell, üniversite öğrencilerinin genel iyilik hallerini ve psikolojilerini desteklemek amacıyla önemli bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. Bu proje kapsamında, 18 yaşını doldurmuş lisans düzeyindeki 100 üniversite öğrencisine, gönüllü uzman psikologlar tarafından ücretsiz sekiz seans online terapi hizmeti sunulacak. 

 

Üniversite öğrencilerinin psikolojik dayanıklılıklarını güçlendirmeyi ve akademik başarılarını desteklemeyi amaçlayan projenin başvuruları, 4 Ağustos’a kadar devam edecek. Başvurular, Hiwell’in gönüllü uzman psikologlarının uygunlukları, uzmanlık alanları ve öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda anonim olarak değerlendirilecek. Ağustos ayı içerisinde başvuru sonuçlarına dair bilgilendirme, öğrencilerin kayıtlı mail adresleri üzerinden yapılacak ve öğrenci belgeleri talep edilecek. Seçilen 100 öğrenci, kendilerine en uygun uzman psikologla terapi sürecine başlayacak. Terapi seanslarının ağustos ayında başlaması ve haftada bir kez gerçekleştirilmesi planlanıyor.

“TOPLUMA KATKIDA BULUNMAYA VE GENÇLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Hiwell Kurucusu Ali Ozan Özçiçek, bu anlamlı projenin, üniversite öğrencilerine ihtiyaç duydukları psikolojik desteği sağlamayı amaçladığını ifade etti. İlk olarak 100 öğrenciyle başlatılan bu ücretsiz sekiz seanslık terapi hizmetinin, önümüzdeki dönemlerde daha fazla öğrenciye ulaşmasını hedeflediklerini belirten Özçiçek, “Kendi öğrencilik yıllarımdan biliyorum ki, terapiye ulaşmak hem zaman hem de maddi olarak kolay olmayabiliyor. Bu nedenle, bu projeyi başlatarak; üniversite hayatının getirdiği stres, sınavlara ilişkin kaygılar, geleceğe dair belirsizlikler ile kişisel problemler gibi pek çok konuda öğrencilere destek olmak istiyoruz. Hiwell olarak, bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle topluma katkıda bulunmaya ve gençlerin geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz” dedi.