Dolar $
32.55
%0.01 0
Euro €
35.12
%0.18 0.06
Sterlin £
41.49
%0.29 0.12
Çeyrek Altın
4033.57
%0.8 31.5
SON DAKİKA
Cansu AKARCA | SPOR Salı 02 Temmuz 2024 10:30

HİPODROM.COM LOCASINDA ÜNLÜLER GEÇİDİ

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından beri düzenlenen Gazi Koşusu'nun 98'incisi, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda iş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Ünlü isimlerin Hipodrom.com özel locasından takip ettiği yarış, nefes kesen anlara ev sahipliği yaptı.

Hipodrom.com locasında ünlüler geçidi

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk onuruna düzenlenen 98. Gazi Koşusu’nu Akın Sözen’in jokeyliğini yaptığı Dragon Flame adlı safkan kazandı. İş, sanat, cemiyet ve spor dünyasından birçok ismin katılımıyla gerçekleşen yarışı ünlü isimler Hipodrom.com’un özel locasından takip ederek heyecana ortak oldu.

Tarihi yarışta 2’nciliği Zızka, 3’üncülüğü Borrego elde ederken, yarışı Son of Cooger isimli safkan ise 4’üncü sırada tamamladı. Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Demirören, yönetim kurulu üyeleri Erdoğan Demirören ve Sinan Oktay’ın yanı sıra sanat dünyasından Ebru Cündübeyoğlu, Dolunay Soysert, Merve Dizdar, Tuvana Türkay, Sera Kutlubey, Sera Tokdemir, Esra Bilgiç, Burak Satıbol, Burcu Kıratlı, Melodi Erbirliler Türkmen, Arda Türkmen, Sibel Aytan, Gizem Güneç ve Eypio gibi isimler de Hipodrom.com’un özel locasından nefes kesen yarışı heyecanla izledi.

“Seçkin tarihimizdeki asil yoldaşımıza selam durduk” 

98. Gazi Koşusu’na özel Hipodrom.com’un hazırladığı “Hatırla” filmi ilk kez gösterildi. Film yarışseverlerden tam not aldı. Atçılığın Türk kültüründeki yerini yarışseverlere hatırlatmanın öncelikleri arasında olduğunun altını çizen Hipodrom.com Genel Müdürü Ersin Erdem, “Binlerce yıllık tarihimizde atçılık kültürü önemli bir yer tutuyor. 98. Gazi Koşusu’nda, bu anlamlı günde gösterimini yaptığımız ‘Hatırla’ filmi ile atçılığın Türk kültüründeki yerini tekrar hatırlattığımıza inanıyorum. Ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün teşvikleri ile başlayan Gazi Koşusu 98. kez düzenlenirken ‘Hatırla’ dedik ve seçkin tarihimizdeki asil yoldaşımıza selam durduk” dedi.

“Daha geniş kesimler tarafından ilgi görmesini hedefliyoruz” 

Atçılık üzerine gelecek hedeflerini paylaşan Erdem, “Yola çıkarken şunu iyi biliyorduk ki, köklerine dayanan bir fikir eyleme geçtiğinde kalplerde yer ediniyor. Hipodrom.com olarak, her şeyden önce dostluğu ve bağlılığı gerektiren atçılığın önümüzdeki dönemde daha geniş kesimler tarafından ilgi görmesini hedefliyoruz” diye konuştu.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR