Dolar $
32.79
%-0.19 -0.06
Euro €
35.15
%-0.31 -0.11
Sterlin £
41.46
%-0.45 -0.19
Çeyrek Altın
4015.84
%0.34 13.43
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Turizm Perşembe 27 Haziran 2024 16:20

HİLTON ISTANBUL MASLAK, EKİP ÜYELERİNİ TAKDİR EDİYOR

Günümüzde her kurumun odağında Ekip Üyeleri olmalı ve başarıları takdir edilmeli. Bunun en öncelikli yollarından biri, Ekip Üyelerine sağlanan huzur ortamıdır. Hilton Istanbul Maslak, 10-16 Haziran arasında, "Ekip Üyesi Takdir Haftası'nı kutladı. Özel etkinliklerle ve keyifli sürprizlerle dolu bir program hazırlayan yöneticiler, Ekip Üyelerini ödüllendirirken tüm ekibe katkılarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Hilton Istanbul Maslak, Ekip Üyelerini takdir ediyor

Ekip Üyesi mutluluğunun öneminin farkındalığıyla hareket eden Hilton Istanbul Maslak, 10-16 Haziran haftasında “Ekip Üyesi Takdir Haftası” ile tüm ekibe özel anlar yaşattı. Ekip Üyelerine özel etkinliklerle ve keyifli sürprizlerle dolu bir program hazırlayan Otel Yönetiminin, sürpriz ikramlarıyla mutlu olan Ekip Üyeleri, meditasyon, nefes çalışması gibi rahatlatıcı etkinlikleri birlikte deneyimledi. Kahve peelingi gibi çeşitli ve farklı atölyelerde eğlenceli saatler geçiren Ekip Üyeleri ayrıca haftaya özel kurulan oyun alanlarında hem kaynaştı hem de bir arada olmanın tadını çıkardı.

 

“Onlar bizim için çalışıyor, biz de onlar için çalışıyoruz”

Hilton Istanbul Maslak İnsan Kaynakları Müdürü Lale Anıl, “Her zaman söylediğimiz gibi hizmet ve ağırlama sektörü insan yoğunluklu bir iştir. Bir otel ne kadar donanımlı ve iyi tasarlanmış olursa olsun ancak onu temsil edenler kadar başarılıdır ve Ekip Üyelerinin emeği, özverisi ve konukseverlik aşkı ile anılır. Bu nedenle çalışma arkadaşlarımızın huzuru, sağlığı ve mutluluğu bizim için çok kıymetlidir. Hilton Istanbul Maslak’ta çalışan her bir arkadaşımıza hem bu ekibin bir parçası olmak ayrıcalıktır diyor hem de bu ayrıcalığı sonuna kadar yaşatmak istiyoruz. ‘Ekip Üyesi Takdir Haftası’ ile amacımız bir arada keyifli vakit geçirirken, onların başarılarının farkında olduğumuzu ve onları sonuna kadar takdir ettiğimizi hissettirebilmektir” dedi.

 

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR