Dolar $
33.9
%0.05 0.01
Euro €
37.7
%-0.01 -0
Sterlin £
44.17
%-0.12 -0.05
Çeyrek Altın
4503.6
%0.04 1.88
SON DAKİKA
GÜNDEM Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:58

HERBALİFE, GİRİŞİMCİLERE DESTEK SAĞLIYOR

Kendi işinin sahibi olmak isteyenlerin artmasıyla birlikte, doğrudan satış sektörü büyümeye devam ediyor. Dünya Doğrudan Satış Dernekleri Federasyonu'na göre, dünya genelinde 173 milyar dolar ve Avrupa'da 35 milyar dolar değere sahip olan doğrudan satış sektörü; sadece Avrupa'da altı milyon insanın istihdam olmasını sağlıyor. Ekonomiye ve girişimcilik ekosistemine sunduğu katkının bilinciyle hareket eden Herbalife; distribütör koruma standardıyla güvenli bir şekilde kendi işini kurma imkanı sunuyor.

Herbalife, girişimcilere destek sağlıyor

Günümüzde, teknolojinin hızla ilerlemesi ve globalleşme ile girişimciliğe ilgi artsa da; Herbalife IPSOS anketine göre, girişimci adaylarının yüzde 55'i doğrudan satış kariyerinin finansal bir risk olduğu konusunda endişe duyuyor.  Kilo yönetimi, aktif yaşam ürünleri, takviye edici gıdalar, sporcu beslenmesi ürünleri ve cilt bakımı ürünleri ile faaliyet gösteren Herbalife, düşük başlangıç maliyetleri ile herkese esnek bir çalışma fırsatı sunuyor. Toplu ürün satın alma zorunluluğu bulunmayan Herbalife, kullanılmayan tüm ürünler için 12 ay süreyle yüzde yüz para iadesi garantisini içeren Altın Standart distribütör koruma sistemiyle sektöre öncülük ediyor. 

“Girişimcilik ruhunu ve inovasyonu iş yapış şeklimizin merkezine koyuyoruz”

Herbalife’ın DNA’sında girişimcilik olduğunu ifade eden Herbalife Türkiye Genel Müdürü Naime Yalçın, 21 Ağustos Dünya Girişimcilik Günü’ne ilişkin şu açıklamalarda bulundu: “Tutkusunu bir işe dönüştürmeyi hayal eden kimse, yalnız değil. Steve Jobs'un teknolojiye olan sevgisi, ilk Apple bilgisayarını garajında yaratmasına yol açtı. Walt Disney'in animasyona olan ilgisi de bir medya imparatorluğunun başlangıcını ateşledi. Hepimiz bu kadar büyük hayaller kurmasak da, girişimcilerin bir yerden başlaması gerektiği bir gerçek. Girişimciliğe büyük bir tutku ve heyecan duymakla birlikte genellikle nasıl başlanacağı konusunda endişe duyuluyor.  Herbalife olarak, girişimcilik ruhunu ve inovasyonu iş yapış şeklimizin merkezine koyuyoruz. Düşük başlangıç maliyetlerimizle ve toplu ürün satın alma zorunluluğumuzun olmaması sayesinde, insanlar finansal risklerini minimize ederken kendi şartlarına göre işlerini kurabiliyorlar. Ayrıca, eğitim, koçluk ve küresel altyapı desteğimizle, distribütör olmayı seçenler, girişimcilik yolculuklarında onları destekleyecek zengin bir eğitim programı ve araçlara erişebiliyorlar.”

“Destek ve altyapı sağlayan, garanti sunan itibarlı küresel şirketleri inceleyin”

Tüm bunların yanı sıra bir müşteri ağını oluşturmanın sadece bir ürün satmakla değil, aynı zamanda aktif ve sağlıklı yaşam hedeflerine ulaşma yolculuklarında onları destekleyerek gerçekleştirebileceklerini belirten Yalçın, “Birçok Herbalife Bağımsız Distribütörü, yerel topluluklarının kalbinde yer almak için fit maratonlar ve kamplar gibi farklı topluluk etkinlikleri düzenliyor. Bu sayede birçok insanın olumlu değişiklikler yapmasına destek oluyor ve güzel bir müşteri ağı oluşturabiliyor. Dünya Girişimci Günü vesilesiyle; kendi işini kurmayı veya ek gelir elde etmeyi düşünenlere, destek ve altyapı sağlayan, garanti sunan itibarlı küresel şirketleri incelemelerini tavsiye ediyorum” diye konuştu.