Dolar $
33.08
%0.01 0
Euro €
35.73
%-0.17 -0.06
Sterlin £
42.42
%-0.39 -0.16
Çeyrek Altın
4155.09
%0.56 22.89
SON DAKİKA
Mazlum Aydın | GÜNCEL Çarşamba 07 Şubat 2024 15:36

HER ZEVKE HİTAP EDEN OYUNLARLA UNUTULMAZ BİR HAFTA

5 Şubat haftasında Endless Art Taksim, birbirinden etkileyici oyunlarla izleyicilerini büyülemeye hazır.

HER ZEVKE HİTAP EDEN OYUNLARLA UNUTULMAZ BİR HAFTA

Sanatın dönüştürücü gücünü kanıtlayan Endless Art Taksim, her oyunla unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Farklı pencereler açan oyunlar, etkileyici performanslarla şehrin kültür sanat sahnesine can veriyor.

Uzak bir lokantada Pavarotti ile yemek yemek veya sokakta Albert Einstein'ı görmek, hayal gücümüzü zorlayan tuhaf ve şaşırtıcı anlar yaratabilir. "Güne Bakan Cam Kırıkları" adlı oyun, 7 Şubat Çarşamba günü saat 20.30'da sahnelenecek ve hayatın absürt yönlerini, kahkahalar ve gözyaşları arasında bulunan garip bir hikâyeyi anlatacak.

9 Şubat Cuma akşamı saat 20.30'da Birim Erol'un liderliğinde sahnelenecek olan "Shot The Killing- Avaz Performance Art", uyumlu bir ezgi gibi yorumlanarak sanatın derinliklerine doğru unutulmaz bir yolculuk vaat ediyor. Sanatçıların duygusal deneyimlerini bedenleri aracılığıyla ifade ettikleri performanslar, izleyiciyi eşsiz ve tekrar edilemez bir anın içine çekerek, sanatın evrensel dilinde ortak bir deneyim yaşatma amacını taşıyor.

"Binbir Gece Rüyaları" söyleşi etkinliği, 10 Şubat Cumartesi saat 20.00'de Rüya Enstitüsü'nün kurucusu Psikolog ve Danışman Ali Rıza Duru'nun moderatörlüğünde gerçekleşecek söyleşide, katılımcılar rüyalarını paylaşarak psikolojik analizlerini öğrenebilecek ve diğer katılımcılarla sohbet edebilecekler. Etkinlik, rüyaların gizemli dünyasını keşfetmek ve bilinçaltımızla bağlantı kurmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Endless Art Sahne'nin özgün yapımı olan "Mavi Müzikhol", 11 Şubat Pazar akşamı saat 20.30'daizleyicileri kadınların varoluş mücadelesiyle buluşturacak. Trajedi ve dramın harmanlandığı tek perdelik oyun kadınların, kendi öykülerini yazma çabalarını ve güçlü hikayelerini sahneye taşıyacaklar. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR