SON DAKİKA
Teknoloji Pazar 27 Kasım 2022 02:51

HER DURUMA UYGUN BİR TELEFON

Akıllı telefonların yalnızca iletişim kurmanıza, basit fotoğraflar çekmenize ve uygulamalara göz atmanıza izin veren bir cihaz olduğu günler geride kaldı.

Her duruma uygun bir telefon

Artık bir akıllı telefon, modern yaşamın vazgeçilmez bir aracı. Değerli anıları mükemmel piksel kalitesinde yakalamak için en son görüntüleme teknolojisinden faydalanmak, akıllı telefonunuz üzerinde çalışarak ve dosyaları paylaşarak üretkenliği artırmak veya günlük fitness rutininizi geliştirmek olsun, modern akıllı telefonun her şeyi yapabilmesi gerekir. Bu nedenle HUAWEI Mate 50 Pro, şık ve sofistike gövdesiyle estetik tasarıma çok önem veriyor 

Devrimci Kamera Teknolojisi

HUAWEI Mate 50 Serisi’nin kalbinde dikkat çekici bir kamera bulunuyor. Huawei'nin yeni görüntüleme markası XMAGE'nin ilk ürünü olan Ultra Diyaframlı XMAGE Kamera Sistemi, fiziksel diyaframı on seviye arasında ayarlamanıza izin veren ilk akıllı telefon kamerasıdır. Bu, gerçekten çok yönlü bir kamera sistemine sahip olduğunuz anlamına gelir. HUAWEI Mate 50 Pro turuncu renk modeli 37.999 TL, Siyah ve Gümüş renk modelleri ise 32.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden satışa sunuluyor.