Dolar $
32.48
%-0.11 -0.03
Euro €
34.72
%-0.72 -0.25
Sterlin £
40.75
%-0.43 -0.17
Çeyrek Altın
3985.41
%-0.17 -6.73
SON DAKİKA
Mazlum Aydın | Perakende Cuma 02 Şubat 2024 18:44

HEPSİBURADA, "HER SİPARİŞ, BİR DESTEK" İLE DEPREM BÖLGESİNİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Hepsiburada'nın, e-ticaret sektörüne öncülük ederek deprem bölgesindeki üreticiler için hayata geçirdiği "Her sipariş, bir Destek" hareketi devam ediyor.

Hepsiburada,

Geçtiğimiz yıl yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremin ardından bölgeye destek amacıyla ilk günden itibaren acil ihtiyaçların temin edilmesi ve ulaştırılması için tüm imkanlarını sunan Hepsiburada, bölgede faaliyet gösteren üreticileri ve satıcıları desteklemek üzere, “Her sipariş, bir Destek” hareketi ile bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.

Yaşanan deprem felaketinin birinci yılında 29 Ocak - 11 Şubat tarihleri arasında “Her Sipariş bir Destek” kampanyası yenilenerek, her siparişle deprem bölgesine destek sağlayacak ve müşterilerin alışverişleri ile bölgedeki satıcılara ve ekonomik toparlanmaya katkıda bulunması sağlanacak. Ev dekorasyonundan teknoloji ürünlerine, giyimden yöresel ürünlere kadar pek çok kategoride ürünün bulunduğu kampanya kapsamında alınan her ürün deprem bölgesindeki satıcılara destek olacak. 

Hepsiburada, bölgedeki e-ticaret ekosistemini geliştirmek ve satıcıları, girişimci kadınları, kadın kooperatiflerini ve üreticileri desteklemek için Adana ve Hatay’da kurduğu E-Ticaret İhtisas Merkezlerinde verdiği e-ticaret eğitimlerine ek olarak satıcılara ek komisyon yardımı ve reklam / pazarlama desteği de sağlamaya devam ediyor.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR