Dolar $
33.62
%0.03 0.01
Euro €
37.17
%0.42 0.15
Sterlin £
43.3
%0.34 0.14
Çeyrek Altın
4330.59
%0 0.11
SON DAKİKA
SAĞLIK Pazartesi 12 Ağustos 2024 17:00

HEMŞİRELERİNİN KLİNİK BECERİLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE YARDIM EDİYOR

Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri, hastane enfeksiyonları ve cerrahi alan enfeksiyonlarının kontrolü konusunda sağlık hizmetlerinin erişilebilirliğini ve dönüşümünü yönlendirmede kritik bir görev üstleniyor. Sağlık teknolojileri lideri Medtronic, cerrahi ve ameliyat hemşirelerinin enfeksiyon kontrolü konusunda sahip oldukları bu kritik rol sebebiyle, hemşirelerin bilgi birikimi ve donanımlarını geliştirmelerine katkı sağlıyor.

Hemşirelerinin klinik becerilerini geliştirmelerine yardım ediyor

Medtronic tarafından düzenlenen “NurseInspire” başlıklı Hemşirelik Zirvesi, cerrahi alan ve ameliyathane hemşireliği konusunda uzman 100’den fazla sağlık profesyonelini İstanbul’da Medtronic İnovasyon Merkezinde bir araya getirdi. 21-22 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen zirvede, cerrahi bakımın iyileştirilmesi ve enfeksiyon kontrolü ile hastalara daha fazla erişim, daha az komplikasyon, daha düşük bakım maliyeti ve daha iyi sonuçlara ulaşma gibi başlıklar ön plana çıktı.

Cerrahi bakımın iyileştirilmesi konusunda Medtronic’in koşulsuz desteği ile ikincisi gerçekleştirilen “NurseInspire” etkinliğine kamu hastanelerinde cerrahi alan ve ameliyathane hemşiresi olarak görev yapan sağlık profesyonelleri katıldı. Cerrahi alan ve ameliyathane hemşirelerinin klinik becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayan “NurseInspire” etkinliğinin ilki geçtiğimiz aylarda özel sağlık hizmet sunucularında görev yapan hemşirelerin katılımıyla gerçekleşmişti.

En iyi klinik uygulamaların paylaşıldığı zirvede, cerrahi alan enfeksiyonu konusu masaya yatırıldı. Türk Cerrahi ve Ameliyathane Hemşireleri Derneği Başkanı Prof. Filiz Öğce Aktaş ve Türk Cerrahi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ahmet Deniz Uçar’ın sunum yaptığı etkinlikte, fikir lideri konumunda yer alan cerrahi ve ameliyathane hemşireleri bir araya geldi. Katılımcılar, iki gün süren etkinlikte cerrahi alanda en iyi hemşirelik hizmetleri sunumu, enfeksiyon kontrolü ve ürünlerin yeniden sterilizasyonu, ürünlerin güvenli ve etkili kullanımı için uygulamalı atölyelere dahil olarak cerrahi alan enfeksiyonları sorununun önüne geçmek için yapılan çalışmalar konusunda bilgi alma fırsatı elde etti.

Sağlığın geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için inovatif çözümler geliştirerek ağrıyı giderme, sağlığı geri kazandırma ve ömrü uzatma misyonuyla hareket eden Medtronic’in Pazarlama Direktörü Dr. Sultan Güç, sağlık profesyonelleri ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederken onlardan aldıkları geri bildirimlerle klinik sonuçları daha iyi hale getirmek için çalıştıklarını belirtti. Güç, sözlerine şöyle devam etti: “Medtronic olarak sahip olduğumuz teknolojilerimiz ile 70 terapi alanında sağlığın geliştirilmesi için çalışıyoruz. Kalp hastalıklarının tedavisinde kullanılan cihazlarımız, robotik cerrahi uygulamalarımız, insülin pompaları, cerrahi aletler, hasta izleme sistemleri ile hasta bakımını geliştiren yeni nesil tedavi seçenekleri sunuyoruz. Bilgimiz, tükenmek bilmez merakımız ve ihtiyacı olan herkese yardım etme arzumuzla güçlenerek, her saniye, her saat, her gün iki kişinin hayatını değiştiren klinik sonuçlar elde etmek için çalışıyoruz. Sunduğumuz teknolojiler ve teknoloji odaklı hizmet anlayışımız ile içgörü odaklı bakımı, insanları ön planda tutan deneyimleri ve dünyamız için daha iyi sonuçları güçlendirirken bizden her zaman daha fazlasını bekleyin.”

Medtronic, yıl boyunca, hekim, hemşire ve tüm sağlık profesyonellerini ön planda tutan uzun vadeli klinik, teknik, eğitim ve bakım desteği sunacak pek çok bilimsel faaliyeti hayata geçirmeye devam edecek.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250