Dolar $
32.94
%0.04 0.01
Euro €
35.41
%0.07 0.02
Sterlin £
41.8
%-0.02 -0
Çeyrek Altın
4028.85
%-0.4 -15.93
SON DAKİKA
Kaya TEMEL | SEKTÖRLER Pazartesi 17 Haziran 2024 19:45

HEFA GROUP ÜRETİMDE HIZ VE KALİTEYİ HEDEFLİYOR

Suni deri üretiminde sektörün öncüsü Hefa Group, üretim hızını ve kalite standartlarını yeni bir seviyeye taşıyan teknolojik yatırımları ve Ar-Ge faaliyetleriyle dikkat çekiyor.

Hefa Group üretimde hız ve kaliteyi hedefliyor

Suni deri ve tekstil sektöründe yenilikçi ürünleriyle tanınan Hefa Group, geniş ürün yelpazesi sayesinde; moda, otomotiv, mobilya ve daha birçok sektörde tercih ediliyor. En yüksek kaliteyi en hızlı şekilde sunarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan marka, sektördeki konumunu sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Hız ve Kalitede Lider

Tekstil sektöründe kaliteye ve hıza odaklandıklarını söyleyen Hefa Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Şahinler:’ Üretimde hız ve kaliteyi en üst düzeye çıkarmak için sürekli olarak çalışıyoruz. Teknolojik yatırımlarımız ve Ar-Ge faaliyetlerimiz sayesinde müşterilerimize hızlı ve üstün kaliteli ürünler sunmayı başardık. Marka sloganımız olan 'Fast and First Quality' sadece bir söylem değil, günlük operasyonlarımızın temelini oluşturuyor. 

Üretim süreçlerimizi sürekli olarak optimize ediyoruz. Yeni teknolojilere yatırım yaparak, üretim hatlarımızı daha verimli hale getiriyoruz. Aynı zamanda, kalite kontrol süreçlerimizi sıkı bir şekilde denetleyerek, müşterilerimize her zaman en iyi ürünleri sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyor ve her geçen gün bu hedef doğrultusunda daha fazla çalışıyoruz.’ ifadelerine yer verdi.

Yüksek Üretim Kapasitesi

Hefa Group’un üretim tesisleri, yüksek üretim kapasiteleriyle sektörde öne çıkıyor. Çorlu’daki boyahane ve tekstil fabrikası aylık 900 ton kumaş boyama ve 1065 ton örme kapasitesine sahipken, Hadımköy’de yer alan suni deri fabrikasındaki 2 üretim hattı ise aylık 3.360.000 m² üretim kapasitesine ulaşıyor. Bu yüksek kapasite, müşteri taleplerine hızlı ve etkili çözümler sunma konusunda büyük bir avantaj sağlıyor. 

Üretim kapasitesi hakkında konuşan Şahinler: ‘Hızlı ve üstün kalite anlayışımızla, sektördeki konumumuzu daha da sağlamlaştırmak ve müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnovasyon, hız ve kalite, Hefa Group’un ayrılmaz bir parçasıdır ve gelecekte de bu değerlerimizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Ayrıca sürdürülebilirlik bizim için büyük bir öneme sahip. Üretim süreçlerimizde çevre dostu malzemeler ve yöntemler kullanmaya özen göstererek hem doğaya saygılı bir üretim gerçekleştiriyoruz hem de yüksek kalite standartlarımızı koruyoruz.’ sözlerini ekledi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR