Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Hibya Haber Ajansı | Yerel Yönetimler Perşembe 27 Haziran 2024 13:00

HBB'DE YENİ DAİRE BAŞKANLARI BELLİ OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Meclisi 2024 Yılı Haziran Ayı Toplantısı 2. Oturumu, Antakya HBB Yerleşkesi A Blok'ta Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

HBB'de yeni daire başkanları belli oldu

Başkan vekili Seydi Öztürk başkanlığında toplanan mecliste toplantı öncesinde, yeni atanan HBB Genel Sekreteri Hayrettin Güngör, Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Kandemir’le; Özel Kalem Müdürü ve yeni daire başkanları üyelere tanıtıldı.  

Buna göre Özel Kalem Müdürlüğüne Gökhan Sevim, Zabıta Dairesi Başkanlığına Gökhan Yıldırım, Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına Rüstem Bahadırlı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına Sadettin Çakır, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığına Melih Erginses, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına Bahattin Toptaş, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığına Abdülbasit Körük, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Mehmet Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına Oğuz Kaan Mete, Park-Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına Erol Yılmazgil, Makine İkmal Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına Mustafa Kırmızı atandı.

Genel Sekreter Hayrettin Güngör meclise hitaben yaptığı konuşmasında “Çok değerli başkanım, başkanlarım ve Meclis üyelerim, öncelikle hepinizi saygıyla muhabbetle selamlıyorum. Bayramdan önce HBB Genel Sekreterliği görevini üstlenmiş bulunuyorum. İnşallah, birlikte Hatay’ımıza katkı sağlamak için gayret edeceğiz. Hatay’ımızın yeniden imar ve inşası için birikimlerimizi gayretli bir şekilde kullanarak hep beraber şehrimizi ayağa kaldıracağız.” ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonunda 47 madde görüşülerek karara bağlanırken Temmuz Ayı Toplantısı’nın 9 Temmuz saat 14.00’te yapılması kararlaştırıldı.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR