Dolar $
34.07
%-0 -0
Euro €
37.69
%-0.13 -0.05
Sterlin £
44.75
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4483.31
%-0.67 -29.76
SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cuma 30 Ağustos 2024 02:29

HAYALİNİZDEKİ EV: ASSOS PANORAMA

Muhteşem doğa manzaralarına sahip, Ege'nin en özel yerlerine konumlanan projeleriyle dikkat çeken Land Art, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesindeki yeni ekolojik turizm köyü projesi Assos Panorama'yı yatırımcılarla buluşturmaya başladı. Şehir hayatının getirdiği yorucu iklimden sıyrılıp doğaya dönmek isteyenler için son derece uygun olan Assos Panorama, köyde yer alan işletme sayesinde sizin adınıza evinizi kiralarken aynı zamanda sizi köyün turizm gelirlerine ortak yaparak yatırım gelirini daha kısa sürede yatırımcılara geri kazandırarak kâra geçirmesiyle şimdiden yatırımcıların gözdesi olmayı başarıyor.

Hayalinizdeki ev: Assos Panorama

Sürdürülebilirlik idealiyle yola çıkan, kendi kaynaklarını üreten ekolojik yapılar kuran Land Art, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesindeki yeni ekolojik turizm köyü Assos Panorama’nın kapılarını yatırımcılara açtı. Hem yaşamak hem de kazanmak isteyenler için sadece bir yaşam alanı değil gerçek bir köy deneyimi sunmayı hedefleyen Assos Panorama, her biri birbirinden farklı doğal yapı malzemeleriyle dikkat çekiyor. Şehir hayatının kalabalık site kültürünün yerine samimiyeti, doğallığı ve geleneksel köy düzenini benimsemiş bir konsept sunan bu yeni proje, sürdürülebilir ilkeleri dikkate alarak köy yaşamının sıcaklığını yaşatmayı amaçlıyor.

Yaklaşık 60 metrekarelik yaşam alanlarıyla dikkat çeken Assos Panorama, kendi kaynaklarını üreten, sürdürülebilir yaşamın öncüsü olarak, doğayla uyumlu, kendi kendine yeten bir yaşam biçimi sunuyor. Toplamda 14.447 metrekare alan üzerine kurulmuş olan proje, 25 köy evi ve 2 sosyal alanı ile doğanın içinde bir yaşam vaad ediyor. Etkinlik evleri, köy meydanı ve yürüyüş alanlarıyla da doğayla iç içe bir deneyim sunan bu yeni projede ayrıca açık hava etkinlik alanları, çocuk oyun alanları ve tarım alanları da bulunuyor.

Assos Panorama’yı yatırımcılarla buluşturmaya başlayan Land Art Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Yatırım & Geliştirme Stratejisti Nail Güler; “Land Art olarak, yatırımcıların muhteşem doğa manzarası eşliğinde nefes alabilecekleri bir yaşam deneyimi sunuyoruz. Projemizde hazır kaynak kullanımını minimize ederek, güneş panelleri gibi yenilenebilir enerji kaynaklarından maksimum yararlanmayı hedefliyoruz. Bu sayede, köyümüz şebeke suyu ve elektriğine olan bağımlılığını azaltırken, doğal kaynakları verimli bir şekilde depolayıp, ihtiyaç duyulan her an kullanıma sunacak bir sistem geliştiriyor. Güneş panelleriyle desteklenen enerji üretimi, köyümüzün elektrik ihtiyacını karşılayarak, her gününü doğanın sunduğu imkanlarla aydınlatıyor. Land Art köyleri, sadece bugün için değil, gelecek nesiller için de sürdürülebilir bir dünya vadediyor” şeklinde konuştu.

Bölge Halkına İstihdam Fırsatı

Assos Panorama ile bölgede istihdama da katkı sağlayacaklarını belirten Nail Güler; “Köy bakkalından, taze ürünlerin sunulduğu köy lokantasına kadar, her bir işletme, köyümüzün sıcak ve samimi atmosferine katkıda bulunurken, işletme sahibi olmak isteyenler için de benzersiz fırsatlar sunuyor. Burada, girişimciler kendi işlerini kurarak köy yaşamının bir parçası olabilir ve bu özgün topluluk içinde ticari başarılarını sürdürebilirler. Projemiz, yaşamak ve çalışmak için doğayla uyumlu, ilham verici bir ortam sunarak, herkesin hayallerini gerçekleştirebileceği bir köy yaşamı vadediyor” dedi.