SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | İŞ DÜNYASI Salı 18 Haziran 2024 13:00

HAPPY PEOPLE PROJECT ENSTELASYON ÇALIŞMALARI HAZIRLADI

Happy People Project, Türk Eğitim Vakfının üniversite öğrencilerinin büyük kentlerdeki barınma maliyetlerine dikkat çekmek amacıyla başlattığı yeni farkındalık projesi 'Gücüm Bu Kadarına Yetiyor' için İstanbul'un Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar meydanlarında enstelasyon çalışmaları hazırladı.

Happy People Project enstelasyon çalışmaları hazırladı

Happy People Project, Türk Eğitim Vakfı (TEV) tarafından üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyacına dikkat çekmek amacıyla "Gücüm Bu Kadarına Yetiyor" ismiyle hayata geçirdiği projenin tanıtım kampanyası için yaratıcı bir çalışmaya imza atarak, İstanbul’un ana meydanlarında konuya dikkat çeken enstelasyonlar kullandı.

 

Metropollerde üniversite öğrencilerinin bütçesinin, bir evin ancak birkaç metrekarelik kısmını karşılayabildiğini anlatan sembolik enstalasyonlar, İstanbul’un en yoğun bölgelerinden Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar'da üniversite sınavının yapıldığı cumartesi günü vatandaşlarla buluştu ve büyük ilgi topladı. Sembolik ev kesitleri ile TEV, öğrencilerin barınma maliyetlerine dikkat çekerek kamuoyuna başarılı ve okumak isteyen öğrencilere destek verme çağrısı yaptı