Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Perakende Cumartesi 31 Ağustos 2024 02:04

HANIMLARA YENİ SONBAHAR KOLEKSİYONU

W Collection, 2025 Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu ile modern dokunuşları, zarafetle harmanlayarak stil sahibi kadınlara ilham veriyor.

Hanımlara yeni sonbahar koleksiyonu

Tasarlanan parçalar, konfor ve şıklığı bir araya getirirken, ofis görünümüne de yeni bir soluk katıyor. İş kadınının her anına hitap eden koleksiyon, birbirleriyle takımlanan parçalarıyla gardıroplarda geniş bir çeşitlilik sunuyor.  W Collection Sonbahar Kış Kadın Koleksiyonu, farklı renk temaları ve tasarım çizgileriyle şıklığı yeniden yorumluyor. Koleksiyon Orange-Blue, British Navy, Burgundy City, Romantic Nudes, Blue Waves, Black&White, Grey Chic, Shiny Black, Mint Elegance renk temaları ile dikkat çekiyor. 

MODERN KADININ GÜCÜ

Koleksiyonda yer alan parçalar, modern kadının gücünü yansıtırken, asimetrik kesimli blazerler, heykelsi siluetler ve feminen detaylar, profesyonel duruşun çağdaş yorumunu simgeliyor.

Zamansız deve tüyü rengi kabanlar ve ekose blazer takımlar, şehir şıklığını güncel bir seviyeye taşıyor. Açık mavi Oxford gömlekler ve denim pantolonlarla tamamlanan bu parçalar, turuncu dokunuşlarla canlanıyor ve sonbahar aylarına dinamizm katıyor. Koleksiyonda bulunan kırmızı ve lacivert renk teması, yün ekose dokusuyla modern bir görünümü yansıtıyor. Yünlü ekose kalitesi, mono blazer ve trençkotlarda hayat buluyor. Indigo denim ve acı kahve süet botlarla tamamlanan bu kombinler, profesyonellere smart casual görünüm seçenekleri sunuyor. Çarpıcı kırmızı trençkot, her kadının sonbahar kış gardırobunun vazgeçilmezi olarak öne çıkıyor.

Mint rengi, rahat kesimli blazer ve boru paça pantolonlarla bir araya gelerek ofis şıklığına sofistike bir dokunuş katıyor. 

Saten monokrom vizon-mint deseni, iş hayatında yeni bir renk alternatifi sunuyor.