Dolar $
32.94
%0.04 0.01
Euro €
35.43
%0.13 0.04
Sterlin £
41.82
%0.02 0.01
Çeyrek Altın
4034.97
%-0.25 -9.88
SON DAKİKA
Bahar BÜYÜKAHISHA | Bankacılık Cuma 14 Haziran 2024 11:40

HANGİKREDİ'DEN BURDUR MEHMET AKİF ERSOY ÖĞRENCİLERİNE BÜYÜK FIRSAT

Geleceğin dijital teknolojilerini bugüne taşıyan kredi karşılaştırma platformu HangiKredi, gençlerle yepyeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. Büyük şehirlerde hali hazırda var olan sosyal sorumluluk projelerini başka şehirlerde gençlerle buluşturmaya devam eden HangiKredi, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ile el sıkıştı.

HangiKredi'den Burdur Mehmet Akif Ersoy öğrencilerine büyük fırsat

Üniversite iş birliği kapsamında öğrencilerin daha yetkin, piyasanın ihtiyaçlarına yönelik daha hazır yetiştirilmesini sağlamak için MAKÜ ile HangiKredi arasında staj ve işletmede mesleki eğitim uygulamalarının birlikte yürütülmesine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı. Bu kapsamda HangiKredi mezunlara özel fırsatlar, kariyer imkanları ve staj için öncelik sağlayacak.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Gürsoy ve HangiKredi Genel Müdürü Oray Durmazoğlu arasında imzalanan protokolle öğrencilerin uygulamalı eğitim ile daha etkin şekilde ve meslekleri ile iç içe yetişmeleri sağlanacak ve yenilikçi çalışmalarda MAKÜ’nün bilgi birikiminden yararlanılarak yapılacak proje çalışmalarının ve iş birliklerinin artırılması hedeflenecek.

 

Protokol imza sonrası HangiKredi ev sahipliğinde yapılan Kariyer Söyleşisi etkinliğinde akademisyenler ve öğrencilerle bir araya gelen HangiKredi CEO’su Oray Durmazoğlu “Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde yepyeni bir inovasyon başlatacağımıza inanıyorum. İş hayatının daha çok başındaki gençlere, sektörel tecrübelerimizi aktararak; geleceğin fintech yatırımları, ar-ge ve kariyer ile ilgili ilham vereceğiz. Markalaşma süreci pek çok dinamiği bir arada tutan ve ekip çalışması ile sürdürülebilir hale getirilen uzun bir yol ve gençlerle win-win (kazan-kazan) bir yol haritası çıkaracağımızı düşünüyorum.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR