Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Mazlum AYDIN | Kültür - Sanat - Magazin Cuma 28 Haziran 2024 12:23

HALE YILDIRIM'DAN İDDİALI ÇIKIŞ

Sahnelerin parlayan yıldızı Hale Yıldırım, kusursuz sesiyle ve etkileyici güzelliğiyle her dönem adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor.

Hale Yıldırım'dan iddialı çıkış

Yepyeni şarkısı “Allah Rahmet Eylesin” ile müzik dünyasına bomba gibi düşecek güzel sanatçı; Zafer Kerey'in kaleme aldığı sözlerle Turgay Saka'nın müziği eşliğinde dinleyicisiyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Adıyla da merak uyandıran “Allah Rahmet Eylesin”in yenilikçi ve günümüz yaz sounduna uygun başarılı düzenlemesi ise müzik dünyasının usta isimlerinden Atınç Tombak'a ait.

Hale Yıldırım, söz ve müzik yazarı kimliğinin yanı sıra geçtiğimiz yıllarda ünlü DJ Birol Giray ile yaptığı şarkısı “Görev İcabı” projesiyle çok konuşulmuştu. Sonrasında kendi yazdığı şarkılarıyla da büyük beğeni toplayan Hale Yıldırım, yayınlamış olduğu “Sen Çal Kapımı”, “Azılı Düşman”, “Senin Hesabın” gibi hit şarkılarıyla da tanınıyor.

Hale Yıldırım'ın başarılı yönetmen Mustafa Özen tarafından çekilen klibi, sanatçının etkileyici güzelliğini altın kaplama bir kafes içinde gözler önüne seriyor. Klip çekimlerinde kullanılan Barış Avcı imzalı özel tasarım iddialı kostümler de izleyicisine görsel bir şölen sunuyor.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirmiş olduğu yoğun sahne takvimiyle tanınan Hale Yıldırım’ın sanatında yeni bir döneme işaret eden “Allah Rahmet Eylesin”, Türkiye müzik sahnesindeki varlığını daha da güçlendirecek ve sanatçının hayran kitlesini genişletecek gibi görünüyor.

Sanatçının güçlü ve etkileyici sesi, şarkının atarlı sözleriyle birleştiğinde, ortaya çıkan eğlenceli atmosfer dinleyicisini yaz boyunca coşturacak.

Hale Yıldırım’ın yeni projesi “Allah Rahmet Eylesin”, Kerey Production etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.

 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR