Dolar $
32.28
%0.04 0.01
Euro €
35.01
%-0.38 -0.13
Sterlin £
40.84
%-0.34 -0.13
Çeyrek Altın
4037.73
%0.34 13.54
SON DAKİKA
Otomotiv Pazar 10 Aralık 2023 18:18

HADİSE, PARİS'TE YENİ LEXUS LBX'LE TANIŞTI

Premium otomobil markası Lexus, başarılı şarkıcı Hadise'yle Paris'te eşsiz bir gün geçirdi. Lexus'un tamamen yeni modeli LBX'in "Günü Sıra Dışı Yapma" mottosuyla gerçekleştirilen etkinliklerden sonuncusu Sıra Dışı Paris Pastanesi konseptiyle gerçekleştirildi ve Hadise, LBX modeliyle bu etkinlikte en çok dikkat çeken isim oldu.

Hadise, Paris'te Yeni Lexus LBX'le Tanıştı

Milano, Londra, Madrid ve şimdi de Paris’te düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerde Hadise, LBX ile birbirinden sıra dışı enstantanelere imza attı. Paris’te gerçekleştirilen etkinlikte Sıra Dışı Paris Pastanesi konsepti Lexus markası tarafından yorumlandı.

Hadise de, Paris’in rutin şehir hayatından uzaklaşarak, Lexus misafirperverliğinin bir parçası oldu. Lexus, Omotenashi misafirperverlik felsefesini yansıtacak şekilde iç mekanı dekora ederek gerçek bir Paris pastanesi mutfak deneyimi yarattı.

Ünlü şef Mory Sacko ile işbirliği yaparak etkinliği gerçekleştiren Lexus, en başından itibaren pastanedeki pişirme sürecini farklı bir konseptle yansıtmayı başardı. Hadise de, LBX’in 4 farklı rengine uyum sağlayan günün tabağı yapılırken hazırlama, pişirme ve tatma süreçlerini bizzat yaşadı.

Hadise, kendine has tarzıyla, Lexus’un hazırladığı pişirme sırasında kabarma etkisi veren çekim odalarında poz verdi. Ardından Hadise sıcak ışık parıltıları arasında sürükleyici ve pişirme hissi veren fırında eşsiz karelere imza attı.

Paris’te gerçekleştirilen etkinlik, konuklara iki gün boyunca eşsiz bir deneyim yaşattı. Katılımcılar LBX’i görme, dokunma, adeta koklama ve tatma deneyimine tanıklık ettiler.

Lexus, Paris’te gerçekleştirilen Sıra Dışı Paris Pastanesi konseptiyle lüks mutfağa odaklanırken LBX’in gündelik hayatı nasıl sıra dışı hale getirebilecek bir model olduğunun altını çizdi.

Lexus LBX Elegant Atmosferi Paris zarafetiyle buluştu

Lexus LBX, Paris’in zarif şehir hayatına uyum sağlayan tarzıyla sergilendi. Kişiselleştirilmiş lükste yeni adım atarak LBX modelinde donanım isimlerinin yerine atmosfer isimlendirmeleri kullanan Lexus, Milano’da “Emotion” atmosferinden ilham alan bir pop-up etkinlik yaparken, Londra’da da “Cool” atmosferini sergilemişti. Madrid’de “Relax” atmosferini yansıtan sanat galerisi ile sıra dışı bir gün yaşatan LBX, Paris’te ise “Elegant” atmosferine sahip modeliyle öne çıktı.

LBX, 2024’ün ilk çeyreğinde geliyor

Premium otomobil üreticisi Lexus’un tamamen yeni LBX modeli, 2024’ün ilk çeyreğinden itibaren Avrupa ile birlikte Türkiye’de de satışa sunulacak. Lexus, UX, NX, RX ve tam elektrikli RZ olmak üzere ürün gamına LBX’in de katılmasıyla oldukça geniş SUV çeşitliliğine sahip olacak.

Lexus’un yeni B SUV modeli LBX, yeni nesil kendi kendini şarj eden 1.5 litrelik üç silindirli motoru içeren hibrit sistemiyle donatıldı. Yüksek verimlilik sunan tam hibrit sistem, 136 DIN hp maksimum güç ve 185 Nm maksimum tork üretiyor. LBX, yeni güç ünitesiyle birlikte şehirde ve virajlı yollarda etkileyici yol tutuş karakteristiğiyle birlikte keyifli bir performans sunuyor. 

Bununla birlikte LBX, modayı belirleyen tasarımıyla özgün ve dikkat çekici bir görünüme sahip oldu. LBX, iç ve dış tasarımındaki tüm detaylarıyla Lexus lüksünü yansıtmayı başarıyor.

ABONE OL