SON DAKİKA
GÜNCEL Çarşamba 11 Eylül 2024 02:48

GÜVENLİK ETKİNLİĞİNDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İstif ve iş makineleri sektöründe öncü HASEL, Aksa Akrilik ISG yönetimi tarafından Yalova'da Aksa Akrilik tesislerinde düzenlenen etkinliğe, güvenlik sistemleri ile donatılmış Linde X30 ile katıldı.

Güvenlik etkinliğinde yoğun ilgi gördü

Aksa çalışanları tarafından yoğun ilgi gören, Li-ion akülü Linde X30 yüksek performansı ve sağlamlığı sayesinde en zorlu uygulamalarda bile herhangi bir performans kaybı olmadan sessiz ve emisyonsuz çalışıyor. 

Linde X30 bozuk zeminlerde bile uzun dingil mesafesi ve büyük lastikleri ve titreşimsiz sürüş aksı sayesinde en zorlu uygulamalarda kullanılabilir. Üste monte edilen tilt silindiri, burulmaya dayanıklı asansör tasarımıyla birlikte önemli kaldırma yüksekliklerinde bile 2–3 ton arasındaki yüklerin güvenli bir şekilde istiflenmesini sağlar.

Ayrıca standart olarak sunulan Linde Curve Assist, virajlarda ekipmanın hızını azaltır ve devrilmesini önler. Kaldırma sırasında yük çok fazla öne eğilirse, standart olarak entegre edilen Linde Load Assist, kaldırma yüksekliğine göre öne eğimi ve kaldırma hızını azaltmak için otomatik olarak müdahale eder. Bu fonksiyon, düşen yüklerin neden olduğu kaza riskini en aza indirir.