SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Pazartesi 30 Eylül 2024 13:45

GÜVENLİ TEKNOLOJİLER ASANSÖR İSTANBUL 2025'TE

Bina içi dikey ulaşımın olmazsa olmazı asansörlerin, güvenlik yönetmeliğine uygun olarak üretimini, montajını ve bakımlarını sağlayacak en yeni teknolojiler, Uluslararası Asansör İstanbul 2025 fuarında sergilenecek.

Güvenli teknolojiler Asansör İstanbul 2025'te

Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle düzenlenen Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı, 15-18 Mayıs 2025 tarihlerinde 19. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor. Makine, motor ve kumanda sistemlerinden, sinyalizasyon ve elektronik aksamlara, kabin, karkas ve raylardan, askı halatlarına kadar asansöre dair tüm bileşenlerin bir arada sergileneceği fuarda, en yeni ve en akıllı güvenlik teknolojileri ziyaretçilerle buluşacak. 

Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleştirilecek Asansör İstanbul 2025 fuarına gelenler, ayrıca konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar dikey ulaşım çözümleri ile bunlara ilişkin en son güvenlik teknolojilerini bir arada görebilecek. 

Fuara yurt içi ve yurt dışından firma katılımları ile ziyaretçi kayıtları hızla devam ediyor. 

Dünyanın dört bir tarafından 30 bin iş insanını, 400’ün üzerinde katılımcı markayla buluşturacak olan Asansör İstanbul 2025’in stant satışları ve ziyaretçi kayıtları devam ediyor.  Asansör ve yürüyen merdiven endüstrisindeki tüm yeniliklerin yanı sıra asansör güvenliğine yönelik son teknolojileri tek adreste görmek, yeni işbirlikleri kurmak, avantajlı fiyatlara ürün, hizmet, makine ve teknoloji tedarik etmek ve yeni ticaret anlaşmaları yapmak isteyen sektör profesyonelleri detaylı bilgi için www.asansoristanbul.com adresini ziyaret edebilirler.