Dolar $
32.97
%0.39 0.12
Euro €
35.31
%0.14 0.05
Sterlin £
41.72
%0.16 0.06
Çeyrek Altın
4001.47
%-0.02 -0.76
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Mobilya - Dekorasyon Perşembe 20 Haziran 2024 13:24

GÜNSAN'DAN MODERN TASARIMLI YENİ SERİ

Alçak gerilim tesisatı ekipmanları sektörünün önde gelen firmalarından Günsan Elektrik, geçtiğimiz aylarda kullanıcılarıyla buluşturduğu modern ve estetik tasarımlı GEO serisi ile elektrik ihtiyaçlarına daha konforlu ve pratik bir çözüm sunuyor.

Günsan'dan modern tasarımlı yeni seri

Yenilikçi ruhuyla anahtar ve priz sektöründe pratik seriler sunan Günsan Elektrik, anahtar, priz ve elektrik ekipmanları portföyüne son olarak GEO serisini ekledi. Rakiplerinden farklılaşan plastik şaseli monoblock mekanizması ile çoklu çerçeve montajlarını kolaylaştıran GEO serisi, modern tasarımı ve pratik montaj özellikleri ile yaşam alanlarında tamamlayıcı bir rol oynuyor.  

Pratik montaj imkanıyla zaman tasarrufu 

Klipsli terminal özelliği kolay bağlantı imkanı sağlarken, çerçeve sabitleyici parçasına ihtiyaç duyulmaması hızlı tuş montajı yapılmasını mümkün kılıyor. Plastik şaseli monoblock yapıları, güvenlik ve montaj kolaylığını bir arada sunarak kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor. Priz grubu ürünlerinde ise GEO serisi, orta göbek parçasının vida gerektirmeden monte edilebilmesi ile dikkat çekiyor. Plastik şasenin geçmeli tasarımı, çoklu çerçeveli montajları oldukça basitleştiriyor ve hızlı bir kurulum süreci sunuyor. Bu özellikler, pratik montaj imkanı tanıyarak zamandan tasarruf sağlıyor. Yenilikçi ve modern tasarımıyla GEO serisi, elektrik ihtiyaçlarına konfor getirirken hem ofis hem de ev dekorasyonlarında estetik bir görünüm elde edilmesine yardımcı oluyor. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR