SON DAKİKA
İnşaat ve emlak Cumartesi 12 Ekim 2024 15:34

GÜNEŞ YAKA ALACAATLI'DA VİLLA FIRSATI

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Vezir İnşaat tarafından hayata geçirilen Güneş Yaka Alacaatlı projesinde, dikkat çekici 6+1 villalar 21 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güneş Yaka Alacaatlı'da villa fırsatı

Toplam 7 bin 600 metrekare alanda inşa edilen projede, 6 villa ve 10 daire yer alıyor.

Güneş Yaka Alacaatlı'nın villaları, bahçe katı, zemin kat ve birinci kat olmak üzere üç katlı bir yapıda tasarlandı. Her villa, 4 yatak odası, geniş bir mutfak ve her cepheden güneş alan bir salona sahip. Ayrıca, çepeçevre terasları ve bahçe katında hem kapalı hem de açık hobi alanları, sakinlere ferah bir yaşam alanı sunuyor. Villaların her biri yaklaşık 670 metrekare arsa payına sahip olup, geniş bahçe alanlarıyla dikkat çekiyor.

Proje, Alacaatlı’nın merkezi konumuyla Yaşamkent, Çayyolu, Beytepe ve Beysukent gibi önemli lokasyonlara sadece 4 ila 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Böylece hem şehir merkezine yakınlık hem de doğayla iç içe bir yaşam imkanı sunuyor.

Güneş Yaka Projesi Alacaatlı’da yer alan 6+1 villaların fiyatları 21 milyon 950 bin TL'den başlıyor. Bu lüks yaşam alanları, hem yatırımcılar hem de geniş aileler için cazip bir seçenek oluşturuyor. 2024 yılı için güncellenen fiyat listesinde, konfor ve şıklığı bir arada arayanlar için ideal fırsatlar sunuluyor.