Dolar $
34.08
%0.02 0
Euro €
37.74
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.27 -0.12
Çeyrek Altın
4481.27
%-0.71 -31.78
SON DAKİKA
Eğitim Pazar 27 Kasım 2022 02:27

GÜLSEREN - HÜSEYİN DOĞAN İLKOKULU FAALİYETE BAŞLADI

Modern bir eğitimin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanan Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için faaliyetlerine başlayarak 380 öğrenciyi ve ikisi yönetici olmak üzere 13 öğretmeni eğitim hayatına kavuşturdu.

Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu faaliyete başladı

Quick Sigorta tarafından Aralık 2019’da temeli atılan 32 derslikli Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu’nun resmi açılışı gerçekleşti. 

İlkokul, 2022-2023 eğitim öğretim yılı için faaliyetlerine başlayarak 380 öğrenciyi ve ikisi yönetici olmak üzere 13 öğretmeni eğitim hayatına kavuşturdu. Okul binasında düzenlenen etkinlikle, 81 ilden 500’e yakın acente, basın mensubu ve protokolden yoğun bir katılımla resmi açılışı gerçekleşti. Etkinliğin sunuculuğunu kendisi de bir öğretmen olan Nalan Türkel üstlendi. 

Hayırseverler görev üstlendi

Açılışın ilk konuşmasını yapan İlçe Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, “Hayırseverlerimiz devletimizin çok önemli bir görevini de üstlenmiş bulunuyor. Quick Sigorta vesilesiyle ilçemize okul yaptıran Sayın Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu da hayırseverler kervanımıza katılmış oldu. Tüm öğrencilerimiz ve halkımız adına Quick Sigorta ailesine ve okulun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Belediye Başkan Yrd. Ali Yenialp, eğitim desteğine en çok ihtiyaç duyan yerlerden biri olarak Mahmutlar Köyü’nün tercih edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken eğitimin önemine vurgu yaptı. 

Erdemoğlu’nun temennisi

Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu da şunları söyledi: “Bu okulda okuyacak gençlerin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çalışan, çalışkan, vatansever, dürüst ve namuslu insanlar olarak gelişmelerini temenni ediyorum. Okulumuzun Alanyamıza, ülkemize ve dünya insanlığına hayırlı olmasını diliyorum.”

Uluslararası okul oldu

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu’ ise, “26 ülkeden öğrenciyi aynı çatıda buluşturdu ve uluslararası bir okul oldu. Tüm Quick Sigorta ailesine bu anlamlı yatırımı için teşekkür ediyorum” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer de Alanya’nın artık dünyaca bilinen bir ilçe olmasının altını çizerek ilçenin iki üniversitesiyle eğitimde de önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Quick Sigorta’nın okul için özellikle Mahmutlar Köyü’nü seçmesinin en çok yabancıyı barındıran bölge olduğu için önemli olduğunu belirtti.