Dolar $
%
Euro €
%
Sterlin £
%
Çeyrek Altın
%
SON DAKİKA
GÜNDEM Pazar 16 Temmuz 2023 10:20

GÜÇLÜ CİLT BAKIM RUTİNİ

Shiseido cilt bakım ürünleri, cildi çift aşamalı olarak derinlemesine temizlerken ReNeura Teknolojisi+ sayesinde derin kırışıklıklara anında etkili çözümler sunuyor.

Güçlü cilt bakım rutini

Temiz ve pürüzsüz bir cilt için gözeneklerdeki yağı, kiri ve makyaj kalıntılarını etkili bir şekilde arındıran Double Cleanse Çift Aşamalı Temizleyici İkili, Shiseido Deep Cleansing Foam (Orijinal Boy) ve Shiseido Perfect Cleansing Oil (Orijinal Boy) ürünlerinden oluşuyor. Cildin sağlıklı, berrak, yumuşak ve temiz olmasını sağlayan temizleyiciyi set, bakım rutininin ilk aşaması olan InternalPowerResist teknolojisine sahip Shiseido Deep Cleansing Foam ile derinlemesine temizliyor ve savunmasını güçlendiriyor. Gözeneklerdeki temizlemesi zor ten makyajını bile etkili şekilde temizleyen Shiseido Perfect Cleansing Oil, içindeki özel nemlendirici bileşim sayesinde cildin nem dengesini bozmadan temizliyor. 

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum

Cildin kendi kendine onarım gücünü arttıran Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Contour Serum, hızlı ve gözle görülür şekilde cildin esnekliğini geri kazandırıyor. Dikey ve derin kırışıklıkları hedefleyen serum, ReNeura teknolojisi ile cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırıyor ve onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. Sadece 1 hafta içinde kırışıklık görünümünü azaltıyor.

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream

Nörobilimden esinlenerek tasarlanan ilk anti-aging ürün olan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, ReNeura teknolojisi ile cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturuyor. Ciltte görülen ve zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandıran krem, cildin kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. Sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltırken, ince çizgileri düzeltiyor ve cildi nemlendiriyor. 

 

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

Göz çevresindeki kırışıklıklara karşı hızlı ve etkileyici bir çözüm sunan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluk kaynaklı ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltıyor. Anında daha pürüzsüz, dolgun ve ince çizgi ve kırışıklık görünümü iyileşen bir cilt yaratıyor.

ABONE OL