SON DAKİKA
sabancı holding mobil alt
İnşaat ve emlak Cumartesi 26 Ekim 2024 14:05

GRAND PORT PROJESİYLE MODERN YAŞAM BAŞLIYOR

Ayrancılar'da hayata geçen Grand Port Projesi, modern mimarisi ve geniş daire seçenekleriyle konut sektöründe yeni bir dönemi başlatıyor. Projenin tanıtımı, 21 Ekim'de Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleştirilen görkemli bir lansmanla yapıldı

Grand Port projesiyle  modern yaşam başlıyor

Ayrancılar'ın Türkmenköy mevkiinde konumlanan Grand Port Projesi, İZKOOP tarafından tanıtıldı ve önemli bir temel atma töreni ile sektöre sunuldu. İzmir iş dünyasından ve basından çok sayıda katılımcının yer aldığı etkinlikte, konut sektörünün geleceği masaya yatırıldı. Törende, Yatırım ve Tasarruf Danışmanı Mert Başaran, "Konut Sektöründe 2025 Vizyonu" üzerine bir konuşma yaptı.

İZKOOP Genel Koordinatörü Çağlar Kalkan, projenin amacını “İZKOOP markasıyla gerçekleştirdiğimiz Grand Port projesi, İzmir’in kentsel dönüşümünde değerli projeler üretmeyi hedefliyor. Yüksek faiz oranları ve konut alımının zorlaştığı bu ekonomik ortamda, üyelerimizi uygun fiyatlarla konut sahibi yapmak için çalışıyoruz”ifadeleriyle belirtti. Kalkan, projeye yakın bir bölgede 350 çocuğa hizmet verecek bir kreş yapma sözünü ve gençlere yönelik spor faaliyetlerine destek verme taahhüdünü de dile getirdi.

Etkinlikte ayrıca, İZKOOP'un gelecekteki projeleri de tanıtıldı. "Black Gardens" ve "DOĞA Residences" projeleri, "şehrin merkezinde yaşamla iç içe" temasıyla büyük ilgi gördü ve 2025 yılında hayata geçirilmesi planlanıyor.

Mert Başaran, konut alımının önemine vurgu yaparak, alt ve orta gelir grubuna uygun konut yapımının azaldığını belirtti. “Bugün uygun fiyatlı evlerin yapımı tercih edilmiyor, bu nedenle insanlar gelecekte bu evleri alamayacaklar. Bütçenize uygun mülk almak önemli, çünkü mülk her zaman değerlidir” dedi.

Grand Port Projesi, toplam 25.400 m² alan içerisinde, modern yatay mimarisi ile 340 bağımsız bölümden oluşuyor. Proje, geniş peyzaj alanları, yüzme havuzları ve spor alanlarıyla zenginleştirilmiş bir yaşam sunuyor. Adnan Menderes Havaalanı’na ve İzmir Aydın otobanına yakın konumuyla ulaşım açısından da avantaj sağlıyor. Projenin çevresinde yapılacak olan Pancar Ayrancılar Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, bölgenin sosyal yaşamına değer katacak.

ABONE OL
sabancı detay