SON DAKİKA
GÜNDEM Perşembe 12 Eylül 2024 18:32

GOLDSUN'LA BAHÇE VE BALKON SEZONU HİÇ KAPANMIYOR

Sonbahar geldi. Akşamları serinlemeye başlayan havalar nedeniyle "evlerde bahçe ve balkon sezonu yavaş yavaş kapanıyor" diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü doğru elektrikli ısıtıcıyı tercih ederek, soğuk havalarda da; bahçe, balkon ve teras keyfi yapabilirsiniz.

Goldsun'la Bahçe ve Balkon Sezonu Hiç Kapanmıyor

Yaz bitti, sonbahar kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı. Özellikle akşamları serinlemeye başlayan havalar nedeniyle “evlerde bahçe ve balkon sezonu yavaş yavaş kapanıyor” diye düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Çünkü doğru bir elektrikli ısıtıcı ile 12 ay boyunca evinizin; bahçe, balkon ve terasında sıcacık ve konforlu bir ortam oluşturarak açık havanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Çukurova Isı, Goldsun markasının; Supra, Supra Plus, Aqua, Aqua Plus, Nova ve Nova Plus serisi elektrikli ısıtıcıları ile soğuklarda bahçe ve balkonlarınızda keyifli zamanlar geçirmenizi mümkün kılıyor. Çünkü Goldsun ısıtıcıların içerisinde yer alan halojen ampul, 1.5 saniye içerisinde 2250 °C’ye ulaşarak, anında ve maksimum ısıtma hissi yaratıyor. Geniş açılı ısıtma teknolojisi ise ısıtıcının uzak mesafelerden dahi ısıtma yapmasına imkân sağlıyor.

5 kademeli kumanda

Yüksek performans değerlerinin yanı sıra fonksiyonel kullanım açısından da tercih edilen Goldsun serisi elektrikli ısıtıcıların ‘plus’ serileri, cihaz kasası ile bütünleşik olan kumanda modülü sayesinde kapasitesinin yüzde 60’ı oranında kısılabiliyor. Cihaz ile birlikte verilen kızılötesi uzaktan kumanda ise ısıtıcıyı 5 farklı kademede çalıştırma avantajı sunuyor.

IP 55 su koruma özelliği

Ayrıca IP 55 su korumasına da sahip olan ısıtıcılar, yağmur altında dahi sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Goldsun ısıtıcıların tüm bu özellikleri, değişken hava koşullarına uygun ısıtma yapılmasına ve konfor şartlarının korunmasına olanak tanıyor.

Estetik dizayn

Goldsun serisi elektrikli ısıtıcılar, estetik dizaynları ve uygulamada sundukları avantajlar sayesinde de; evlere, bahçelere, balkonlara ve teraslara mimari açıdan göze rahatsızlık vermeyecek şekilde monte ediliyor.

Taşınabilir ısıtma çözümü

Çukurova Isı, Goldsun mobile serisi ısıtıcılarıyla da müşterilerinetaşınabilir ısıtma çözümleri sunuyor. Evlerin açık alanlarında kullanıcıların ihtiyacına uygun ısıtma sağlayan Goldsun mobile ısıtıcılar, 700 watt veya iki kademeli 1400 watt kapasite seçenekleri ile üretiliyor. Devrilme emniyeti de bulunan mobile ısıtıcılar, son derece güvenli kullanım avantajı sunuyor.

Çukurova Isı, Goldsun ısıtıcıları, 81 ili kapsayan geniş satış ağı ve Türkiye’nin önde gelen online alışveriş siteleri üzerinden satışa sunuyor.