Dolar $
32.96
%0.35 0.11
Euro €
35.26
%0.01 0
Sterlin £
41.7
%0.12 0.05
Çeyrek Altın
4000.42
%-0.05 -1.8
SON DAKİKA
Mustafa YAŞAR | Turizm Pazartesi 24 Haziran 2024 12:12

GLORİA HOTELS & RESORTS, ERP GEÇİŞ SÜRECİNİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

Lüks ve konforu bir arada sunan Gloria Hotels & Resorts, dijital dönüşümün bir parçası olarak 2023 yılında başlattığı Kurumsal Kaynak Planlaması (ERP- Enterprise Resource Planning) sürecini başarıyla tamamladı. Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Elif Özdemir'in ev sahipliğinde 11 Haziran 2024 tarihinde Gloria Golf Club Belek'te düzenlenen lansmana, ERP sürecinde emeği geçen tüm çalışanlar ve iş ortakları katıldı.

Gloria Hotels & Resorts, ERP geçiş sürecini başarıyla tamamladı

Sürdürülebilirlik projeleri, lüks konaklama deneyimi ve eşsiz hizmet kalitesi ile sektörün öncü markalarından olan Gloria Hotels & Resorts, dijital dönüşümün bir parçası olan ERP geçiş sürecini başarıyla tamamladı. 2023 yılında başlanan ve büyük bir özveri ile yürütülen ERP sistemi, Gloria Hotels & Resorts otellerinin tüm süreçlerini dijital platforma taşıdı. Bu proje ile otellerin operasyonel verimliliği artarken, misafirlere sunulan dijital çözümler konaklama deneyimlerinin kusursuz hale gelmesini sağladı.

ERP Sistemi ile Tüm Operasyon Süreçlerinde Maksimum Verimlilik!

Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine bir tatilden çok daha fazlasını sunarak ayrıcalıklarla dolu bir hizmet deneyimi yaşatmayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda uygulamaya koyduğu ERP sistemi sayesinde tüm operasyonlarını daha entegre ve koordineli hale getirmiştir. Bu yenilik, iş süreçlerinin hızlanmasını ve hataların minimuma inmesini sağlayarak her alanda verimliliği artırmıştır.

Yeni ERP sistemi ile misafirlerine daha hızlı ve veri odaklı hizmet sunmayı amaçlayan Gloria Hotels & Resorts, bu sayede misafirlerini daha iyi tanıyıp kişiselleştirilmiş hizmet deneyimi sunarak misafir memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmıştır. ERPsistemi, insan kaynakları ve finansal yönetim süreçlerine entegre edilerek tüm insan kaynakları işlemlerinin tek bir platformdan yürütülmesini sağlamış, bu sayede insan sermayesinin daha etkin bir şekilde yönetilmesini, insan kaynakları verimliliğinin ve personel memnuniyetinin artırılmasını başarmıştır.

Finansal yönetimde ise ERP sistemi sayesinde gelir ve giderler daha detaylı izlenebilmekte, bu da maliyet yönetiminde önemli iyileştirmeler sağlanmasına olanak tanımaktadır. ERP sisteminin sunduğu raporlama ve analiz imkanlarıyla Gloria Hotels & Resorts, gelecekte çevresel etkileri daha iyi yönetebilen ve sürdürülebilirlik hedeflerine daha hızlı ulaşabilen bir otel olmayı hedeflemektedir.

Özaltın Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Elif Özdemir, proje lansmanında; ERP projesinin ilk etabını başarıyla tamamlamanın gururunu yaşadığını belirtirken, emeği geçen tüm ekibe ve iş ortaklarına bu süreçte gösterdikleri özveri ve üstün gayretleri için yürekten teşekkür etti. Özdemir; “Dijital dönüşümün bir parçası olan ERP sistemimizle birlikte otellerimizin tüm süreçlerini dijital platformlara taşıdık. Bu sayede operasyonel verimliliğimizi artırırken, aynı zamanda misafirlerimize dijital çözümler sunarak onların konaklama deneyimlerinin gün geçtikçe daha da kusursuz hale gelmesini sağlıyoruz. Önümüzdeki dönemde ise bu alandaki çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek.” dedi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR