Dolar $
32.83
%-0.08 -0.02
Euro €
35.59
%-0.17 -0.06
Sterlin £
42.37
%-0.21 -0.09
Çeyrek Altın
4165.74
%-0.32 -13.17
SON DAKİKA
Şafak GÜVEN | İTHALAT VE İHRACAT Çarşamba 24 Temmuz 2024 11:04

GLOBAL PAZARDA BÜYÜKMEK İSTEYENLERE İHRACAT DANIŞMANLIĞI

Ekonomi ve finans dünyasında hızla değişen dinamikler, işletmelerin sürdürülebilir büyüme stratejilerini yeniden gözden geçirmelerini gerektiriyor. İşletmelerin global pazarlarda rekabet edebilmesi ve sürdürülebilir bir başarı elde edebilmesi için ihracat danışmanlığı hizmetleri büyük önem taşıyor.

Global pazarda büyükmek isteyenlere ihracat danışmanlığı

Pazar analizi, hedef pazar belirleme, uluslararası ticaret mevzuatına uyum sağlama, lojistik ve tedarik zinciri yönetimi gibi kritik alanlarda köprü görevi gören ihracat danışmanlığı; işletmelere, kobilere ve girişimcilere global pazarda sürdürülebilir kazanç sağlıyor. 

İhracat danışmanlığına 557.726 TL’ye kadar destek!       

Potansiyel ihracat pazarlarının belirlenmesi ve pazar dinamiklerinin analiz edilmesi, hedef pazarlardaki rekabetçi avantajların ve risklerin değerlendirilmesi, stratejik iş planlarının hazırlanması ve uygulanması sürdürülebilir bir ihracatın yapı taşları arasında yer alıyor.

Türk işletmelerinin ihracat potansiyelini maksimize ederek, ülke ekonomisine katkı sağlamalarına destek olan Finansal Yönetim Danışmanı Bikem İnce İnanç: ‘İhracat, Türkiye ekonomisinin büyümesi için kritik bir öneme sahip. Firmaların uluslararası arenada daha güçlü bir konum elde etmeleri için finansal yönetim ve stratejik planlama konularında destek sağlıyor, sürdürülebilir kazanç elde etmelerini istiyoruz. İhracat danışmanlığı, işletmelerin global pazarlara giriş yaparken karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olurken, bu süreçte; pazar araştırması, mevzuat uyumu, lojistik ve finansal yönetim gibi kritik alanlarda rehberlik sağlamak, firmaların yurt dışında başarılı olma şansını artırıyor. İşletmeler, danışmanlık hizmetleri içi 557.726 TL’ye kadar destek alabiliyorlar.’

“Hem işletmelerin sağlıklı ve sürdürülebilir şekilde büyümeleri hem de makroekonomik olarak istikrarlı ekonomik ortam ve veriler için ihracat en önemli konulardan biri. Zaman ve kaynak kaybetmeden yurtdışında aksiyon alabilmek büyük avantaj.  Bunu sağlamak için devletin sunduğu ve bazı danışmanlık giderlerini kapsayan hibelerden yararlanarak bir bilene danışmak en doğrusu.'' fadelerine yer verdi.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR