SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Çarşamba 16 Ekim 2024 12:17

GİRİŞİMCİ KADIN LİDERLER PROGRAMI'NA GİRMEYE HAK KAZANDI

İdeallerini gerçekleştirmek ve vizyonlarını gerçeğe dönüştürmek isteyen kadın girişimciler için düzenlenen EY (Ernst & Young) Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı'nın 2024 dönemine katılmaya hak kazanan 10 girişimciden biri Masraff CEO'su Begül Eray Sezgin oldu. Programda yer almaya hak kazanan Sezgin, EY'ın eğitim, iş geliştirme, mentorluk ve networking alanlarındaki kapsamlı desteklerinden yararlanacak.

Girişimci Kadın Liderler Programı'na girmeye hak kazandı

Uluslararası danışmanlık, denetim ve vergi şirketi EY (Ernst & Young) Türkiye’nin bu yıl 8.’sini düzenlediği EY Girişimci Kadın Liderler Programı’na (EY Entrepreneurial Winning Women Program™) katılmaya hak kazanan 10 girişimci belli oldu. EY Türkiye Girişimci Kadın Liderler Programı’na KAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Esra Bezircioğlu’nun, Bozlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Bozluolçay’ın ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu’nun yer aldığı bağımsız jüri tarafından seçilerek katılmaya hak kazanan girişimciler arasında Masraff CEO’su Begül Eray Sezgin de yer aldı. 2024 döneminde EMEIA  (Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika) bölgesi genelinde düzenlenecek programa da dahil olacak olan Sezgin, EY’ın eğitim, iş geliştirme, mentorluk ve networking alanlarındaki kapsamlı desteklerinden de faydalanacak. 

“Daha güçlü bir gelecek inşa etmek için harika bir zemin oluşturacağına inanıyorum”

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Masraff CEO’su Begül Eray Sezgin, “EY Girişimci Kadın Liderler Programı’na katılmak, benim için yalnızca bir fırsat değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk. Bu program, kadın girişimcilerin karşılaştığı zorlukları aşmalarında rehberlik eden bir yol haritası sunuyor. Kendi yolculuğumda, kadınların güçlenmesinin, toplumun ve ekonominin gelişimi için kritik bir öneme sahip olduğunu her zaman vurguluyorum. Bu bağlamda, EY’ın sunduğu eğitim, iş geliştirme, mentorluk ve networking fırsatları, sadece kişisel ve profesyonel olarak beni desteklemekle kalmayacak, aynı zamanda diğer kadın girişimcilerle de dayanışma içinde olmamı sağlayacak. Bu programda yer almanın, fikirlerimizi paylaşmak, deneyimlerimizi bir araya getirmek ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmek için harika bir zemin oluşturacağına inanıyorum.” diye konuştu.  

ABONE OL