SON DAKİKA
Kültür - Sanat - Magazin Cumartesi 14 Eylül 2024 16:28

GİPSY KİNGİS İZMİR VE ANKARA'DA

Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment organizasyonu ile Yapı Kredi'nin 80. Yıl Feelin' Good etkinlikleri kapsamında, Gipsy Kings by Andre Reyes, Türkiye turnesinde sevenleriyle buluşacak. Albümleri 60 milyondan fazla satan, 30 yıllık başarıyla dolu bir müzik kariyerini geride bırakan Latin müziğinin dünyaca sevilen grubu, Grammy Ödüllü Gipsy Kings, Andre Reyes öncülüğünde 19 Eylül'de İzmir Kültürpark'da, 20 Eylül'de Antalya Açıkhava'da, 21 Eylül'de İstanbul Harbiye Açıkhava'da, 23 Eylül'de Ankara Bilkent Odeon'da ve 24 Eylül'de Adana Çukurova Üniversitesi'nde sahne alacak.

Gipsy Kingis İzmir ve Ankara'da

Gipsy Kings’in kurucu üyesi Andre Reyes’ın yönetiminde ailenin diğer müzisyen üyelerinin de birlikte sahneye çıkacağı efsanevi grup latin ezgileriyle unutulmaz bir gece yaşatacak. 2023’ün Eylül ayında Zorlu PSM’de verdikleri kapalı gişe konserin ardında yoğun talep üzerine yeniden Türkiye’ye gelen grup bu sefer art arda beş şehirde hayranlarına yine müthiş bir konser deneyimi yaşatacak.

Batı pop ve Latin ritimleri ile geleneksel flamenko stillerini harmanlayan ve dünyanın dört bir yanında unutulmaz konserlere imza atan Andre Reyes yönetimindeki Grammy ödüllü topluluk, en sevilen şarkılarını canlı söylerken, latin ezgileri ile dolu coşkulu bir konserler serisi gerçekleştirecek.

Albümleri 60 milyon satan, 30 yıllık müzik kariyerini geride bırakan Gipsy Kings, önce Avrupa’da çok sevilen ardından tüm dünyada hit olan ilk albüm şarkıları ‘’Bamboleo’’, ‘’Djobi Djoba’’ ve ‘’Baila Baila’’nın yanı sıra Latin ezgilerini derinden hissettiren “La Dona”, “No Volvere”, “Bem, Bem, Maria”, “Volare” ve “Un Amor” adlı eserlerin de yer aldığı şarkılardan oluşan bir repertuvar ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.