Dolar $
32.95
%-0.01 -0
Euro €
35.9
%-0.21 -0.07
Sterlin £
42.46
%-0.28 -0.12
Çeyrek Altın
4144.88
%0.99 39.96
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Medya Pazartesi 17 Haziran 2024 17:31

GİLLETTE TÜRKİYE'NİN YENİ MARKA YÜZÜ: MİLLİ FUTBOLCU KENAN YILDIZ!

A Milli Futbol Takımı'nın ve Türk futbolunun daimi destekçisi olan Türkiye'nin 1 numaralı erkek bakım markası Gillette'in yeni marka yüzü; Milli Takımımızın yükselen yıldızı 'Kenan Yıldız' oldu.

Gillette Türkiye'nin Yeni Marka Yüzü: Milli Futbolcu Kenan Yıldız!

Gösterdiği başarılı performansla ülkemizi İtalya Serie A takımlarından Juventus’ta temsil eden Kenan Yıldız, erkek bakımının lider markası Gillette Türkiye’nin yeni marka yüzü oldu. Kazanma yolunda mücadeleyi bırakmayan, sadece başarısı ile değil saygısıyla da öne çıkan, sporcu kişiliği ile gelecek nesillere ışık tutan ve gelişime açık olduğunu sahadaki performansıyla her fırsatta gösteren Kenan Yıldız; 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda #GilletteGibi tarzıyla sahada olacak.

  

Maçlar Öncesi Kusursuz Tıraş Deneyimi

Türk futbolunun ve A Milli Erkek Futbol Takımı’nın uzun süreli destekçisi olan Gillette Türkiye, devrim niteliğindeki yeni ürünü stand hediyeli Mach3 Charcoal ile Ay-Yıldızlı takıma #GilletteGibi destek veriyor. Cerrahi neşterden bile keskin bıçakları ve aktif karbon içerikli kayganlaştırıcı bandı sayesinde kusursuz bir tıraş deneyimi sunan Mach3 Charcoal, cilt üzerindeki kirleri de temizliyor. Yeni çıkan premium stand hediyeli ürünleri ile hem banyolarda güzel bir görünüm hem de tıraş bıçağının kuru ve temiz kalmasını sağlıyor. 

 

Gillette, yeni inovasyonu olan stand hediyeli Mach3 Charcoal ile 2024 Avrupa Futbol Şampiyona’sında, Milli Takımımıza #GilletteGibi destek çağrısında bulunuyor.

  

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR