Dolar $
32.72
%-0.38 -0.12
Euro €
35.04
%-0.57 -0.2
Sterlin £
41.67
%-0.3 -0.12
Çeyrek Altın
4011.35
%0.23 9
SON DAKİKA
Ahmet Muammer GÜNGÖR | SPOR Cumartesi 22 Haziran 2024 07:08

GGCORP ŞİRKETLER ARASI OYUN VE E-SPOR TURNUVASI TAMAMLANDI

Açık Holding GGCORP Şirketler Arası Oyun ve E-spor Turnuvası'nın Satranç Kategorisinde 3. Oldu!

GGCORP Şirketler Arası Oyun ve E-spor Turnuvası Tamamlandı

Türkiye'nin en büyük şirketler arası oyun ve E-spor turnuvalarından biri olan GGCORP Şirketler Arası Oyun ve E-spor Turnuvası 2024'ün heyecan dolu finalleri tamamlandı. Kıyasıya mücadelelere sahne olan turnuvada, oyuncular ve takımlar bir araya gelerek E-spor tutkusunu doyasıya yaşadı.

Geçtiğimiz hafta sonu final mücadelesi verilen GGCORP Şirketler Arası Oyun ve E-spor Turnuvası’nın satranç kategorisine, Açık Holding’in sosyal kulüpleri içerisinden E-spor kulübü katıldı. Açık Holding E-spor kulübünün bu yıl ilk defa katıldığı turnuva toplam 8 hafta boyunca büyük mücadelelere sahne oldu. 

Açık Holding E-spor kulübü üyeleri Onur Gürsoy, Salih Korkmaz, Kamran Abbasov, Kemal Berkpınar, Tevfik Caner Özgen, Hüseyin Tolga Sarıkaya, Talha Kahraman finallerde Akbank, İş Bankası ve Yıldız Holding’in oyuncularıyla karşı karşıya gelerek üçüncülük madalyasını almaya hak kazandı.

Farklı sektörlerden insanların bir araya gelip eğlenceli ve heyecan dolu bir deneyim yaşadığı turnuva online platformlarda başlayıp, Türkiye Spor Yazarları Derneği Levent kampüsü içerisinde yer alan Omen Club'da yapılan fiziki finalle son buldu. GGCORP Şirketler Arası Oyun ve E-spor Turnuvası heyecan dolu faaliyetleriyle her yıl yapılmaya devam edecek.

ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR