Dolar $
33.52
%-0.12 -0.04
Euro €
36.66
%0.14 0.05
Sterlin £
42.83
%0.01 0
Çeyrek Altın
4347.42
%1.3 55.09
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Pazartesi 12 Ağustos 2024 17:09

GENÇLİK İLKELERİ SÖZLEŞMESİ'NİN İLK İMZACISI DOĞAN HOLDİNG

Doğan Holding, Dünya Gençlik Günü'nde anlamlı bir iş birliğine imza atarak İş Dünyası İçin Gençlik İlkeleri Sözleşmesi'nin ilk imzacısı olduğunu duyurdu. Birleşmiş Milletler'in 2030 yılı için belirlediği Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ni ve UNICEF'in gençlerin karar alma süreçlerine katılımını desteklemeye yönelik vizyonunu benimseyen Doğan Holding, tüm çocuklara ve gençlere daha iyi ve daha yeşil bir gelecek bırakmak için gençlerle birlikte çalışmaya başladı.

Gençlik İlkeleri Sözleşmesi'nin ilk imzacısı Doğan Holding

Bugün Doğan Holding, tüm gençlerin sesini temsil etmek amacıyla Genç Liderler Konseyi tarafından hazırlanan ve UNICEF’in desteklediği İş Dünyası İçin Gençlik İlkeleri Sözleşmesi'nin ilk imzacısı oldu. Dünya Gençlik Günü’nde duyurusu yapılan bu sözleşmeyle birlikte "Gençlik Çalışma İlkeleri"ni kabul eden ve bu ilkeleri hayata geçirmeyi taahhüt eden Doğan Holding, Birleşmiş Milletler’in 2030 yılı için belirlediği Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri’ni ve UNICEF'in gençlerin karar alma süreçlerine katılımını desteklemeye yönelik vizyonunu benimsemiş oldu.

Anlamlı gençlik katılımı, yeşil beceriler, sürdürülebilirliğin teşviki, topluluklarımıza ve topluma karşı sorumlu olmak şeklinde dört temel ayaktan oluşan İş Dünyası İçin Gençlik İlkeleri Sözleşmesi, çözümlerin birlikte üretileceği, gençlerin bir izleyiciden ziyade aktif ortaklar olarak kapsanacağı genç odaklı bir hareketin öncüsü olmak üzere özel sektörü imzacı olmaya davet ediyor.

ABONE OL
Hepsiburada web  300x250