Dolar $
32.52
%0.26 0.08
Euro €
34.58
%0.19 0.06
Sterlin £
40.52
%0.21 0.08
Çeyrek Altın
4104.73
%0.7 28.04
SON DAKİKA
İŞ DÜNYASI Çarşamba 06 Ekim 2021 02:43

GENÇLER TARAFINDAN EN ÇOK ÇALIŞILMAK İSTENEN İLAÇ ŞİRKETİ

Pfizer Türkiye gençler tarafından en çok çalışılmak istenen ilaç şirketi seçildi. Genç yeteneklerin kariyer platformu Youthall liderliğinde düzenlenen Youth Awards sahiplerini buldu. Şirketlerin işveren markası ve insan kaynakları alanlarında gerçekleştirdiği çalışmaları, gençlerin gözünden değerlendirme fırsatı sunan ve bu yıl tam 46.238 genç yeteneğin oy kullanarak belirlediği Youth Awards'da, Pfizer Türkiye "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen İlaç Şirketi" kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Pfizer Türkiye ayrıca "Gençlerin En Beğendiği MT Programı" kategorisinde, gençler tarafından en beğenilen ilk 10 MT (yönetici yetiştirme - management trainees program) programı arasında da yer aldı.

Gençler tarafından en çok çalışılmak istenen ilaç şirketi

Pfizer Türkiye İK Direktörü Seda Tamur Oğralı şunları söyledi: “Pfizer Türkiye olarak “pozisyona değil, Pfizer'e işe alım” yapıyoruz. Bu doğrultuda, adaylarımızı sadece başvurmuş oldukları pozisyon kapsamında değerlendirmiyor, lider olarak yetiştirilecekleri düşüncesiyle işe alıyoruz.

Pfizer'de çalışacak arkadaşlarımızda aradığımız en temel özellik öğrenme isteklerinin, becerilerinin ve odaklarının yüksek olmasıdır. Kişinin merakı, vizyonerliği ve iş yapma isteğiyle ilgileniyoruz. Bizler, insan faktörünün Pfizer'in başarısının temelini oluşturduğunun bilincindeyiz.

Pfizer olarak yeni mezunları bünyemize kattığımız ve geleceğin liderleri olarak yetiştirdiğimiz kariyer programlarımıza “Universe” diyoruz. PT Universe programımızla kişiler henüz öğrenimlerine devam ederken aramıza yarı zamanlı çalışan olarak katılabileceği gibi MT Universe programımızla yeni mezun veya az tecrübeli adaylar geleceğin liderleri olmak için aramıza katılabilirler.

Rotasyonla lider yetiştirme anlayışımız, uluslararası kariyer fırsatlarımız, esnek ve keyifli çalışma ortamımız, Universe, “İyiSen” programlarımız ve “Mozaik” inisiyatifimiz de dahil olmak üzere işveren markamızın tüm değerleri ve uygulamalarıyla yaşamlara dokunmak için burada sınır yok diyoruz. Başarımızın en önemli faktörü olan insanı, işimizin her aşamasında ön plana çıkarmaktan ve geleceğin profesyonelleri olan gençler tarafından böyle bir ödüle layık görülmekten dolayı gurur duyuyoruz.” dedi.


ABONE OL