Dolar $
34.22
%-0.02 -0
Euro €
37.69
%-0.25 -0.09
Sterlin £
44.8
%-0.26 -0.11
Çeyrek Altın
4483.29
%0.05 1.99
SON DAKİKA
Savunma Çarşamba 10 Kasım 2021 19:22

GELİŞMİŞ TEKNOLOJİLERLE DAMGA VURACAK

HAVELSAN, Saha EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda simülasyon sistemleri, otonom teknolojiler, komuta kontrol yetenekleri ile bilgi ve iletişim teknolojilerini sergileyecek. BARKAN, BAHA ve M6 ile gövde gösteri yapacak.

Gelişmiş  teknolojilerle damga vuracak

Türk savunma sanayinin yazılım temelli çözümler sunan şirketi HAVELSAN, Saha EXPO Savunma, Havacılık ve Uzay Sanayi Fuarı'nda simülasyon sistemleri, otonom teknolojiler, komuta kontrol yetenekleri ile bilgi ve iletişim teknolojilerini sergileyecek. HAVELSAN, ilk kez bu yıl IDEF’21’de sergilediği Dijital Birlik Teknolojilerini, SAHA EXPO’da da katılımcılara sunacak. Silahlı İnsansız Kara Aracı BARKAN, Bulutaltı Otonom Hava Aracı BAHA ile Mikro Keşif Hava Aracı M6, Dijital Birlik konseptinin en önemli unsurları olarak HAVELSAN standında yer alacak.

M60 simülatörü sergilenecek 

HAVELSAN ayrıca, M60 Tank Simülatörünü de SAHA EXPO’da sergileyecek. Geçtiğimiz ay, Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Dr. Alparslan Bayraktar’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen imza törenine istinaden, BOTAŞ’a entegre edilmesi kararlaştırılan HAVELSAN’ın yerli kurumsal kaynak yönetim sistemi HAVELSAN KOVAN da, Saha EXPO’da katılımcılara tanıtılacak. HAVELSAN, komuta kontrol yeteneklerini etkin bir şekilde kullandığı deniz sistemlerini de SAHA EXPO’da sergileyecek. Türk Boğazları Gemi Trafik Hizmetleri, Sahil Gözetleme Radar Sistemi, FODRAD, KUŞRAD gibi ürünler de HAVELSAN standında olacak.

Öte yandan, SAHA EXPO’nun açılış gününde, saat 11:00’de gerçekleştirilecek “Savunma Sanayinde küresel etkinlik ve teknolojik derinlik yol haritası” panelinde de HAVELSAN Genel Müdürü Dr. Mehmet Akif Nacar panelist olacak. Paneli, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı ve HAVELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Celal Sami Tüfekci yönetecek. SAHA EXPO’da, üst düzey heyetleri standında ağırlayacak HAVELSAN, yeni iş birliklerine de imza atacak.