Dolar $
33.91
%0.07 0.02
Euro €
37.7
%-0.01 -0
Sterlin £
44.16
%-0.13 -0.06
Çeyrek Altın
4501.54
%0 -0.15
SON DAKİKA
Otomotiv Çarşamba 21 Ağustos 2024 02:28

GELECEĞİN TEKNOLOJİSİNİ BUGÜNDEN İNŞA EDİYOR

Chery, geleceğin ulaşım teknolojilerini bugünden inşa ederek sürdürebilir ulaşım ekosistemini desteklemeye devam ediyor. Teknolojik inovasyon ve sürdürülebilir kalkınma felsefelerinden yola çıkan Chery, sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmek için sürekli olarak teknolojik yeniliklerden yararlanıyor. Bu kapsamda şirket, otonom sürüş ve geleceğin ulaşım teknolojileri gibi alanlara odaklanan ve bu konularda inovasyonu yönlendiren 300'den fazla laboratuvar kurdu. Ayrıca Chery, gelişmiş donanım sistemlerinden yazılım sistemlerine kadar tüm ürün geliştirme sistemini kapsayan büyük bir Ar-Ge ağı oluşturdu. Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da yer alan 8 adet Ar-Ge merkezi ve 300'den fazla laboratuvarla Chery, otomotiv endüstrisinin yeşil gelişimi ve akıllı dönüşümüne öncülük etmeye devam ediyor.

Geleceğin teknolojisini bugünden inşa ediyor

Teknolojik inovasyon ve sürdürülebilir kalkınma, hızla gelişen küresel otomotiv endüstrisinde artık ilerlemenin en temel faktörleri haline geldi. Çin’in önde gelen otomotiv üreticilerinden Chery, otomotiv endüstrisinin yeşil gelişimi ve akıllı dönüşümüne öncülük etmeye devam ediyor. Sürdürebilir kalkınmayı teşvik etmek için sürekli olarak yeni teknolojilerden yararlanan marka, 2023 Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (EGS) Raporu’nu açıkladı. Bu kapsamda Chery, araştırma ve geliştirme çabalarını ve yenilikçi başarılarını vurgulayarak, geleceğin teknoloji ekosistemini şekillendirmede yaptığı liderliği gözler önüne seriyor. Yeşil ulaşım ve akıllı dönüşüm gibi konuların yanı sıra otonom sürüş ve geleceğin ulaşım teknolojileri alanında da araştırmalar yapan Chery, disiplinler ve endüstriler arası teknoloji entegrasyonunu aktif biçimde destekliyor.

Chery 300'den fazla laboratuvar ile otomotiv sektörünün dönüşümüne öncülük ediyor!

Chery; yeni enerji, akıllı bağlantı, toplu taşıma ile platform ve ekosistem geliştirme alanlarında ileriye dönük teknolojileri stratejik bir anlayışla geliştirerek sürekli değişen otomotiv endüstrisine öncülük ediyor. Kullanıcılar için güvenli, yeşil ve akıllı yolculuk deneyimleri sunmak için dünyanın her bir yanındaki 8 Ar-Ge merkeziyle sürekli olarak çalışmalarına devam eden marka, kullanıcı ihtiyaçları ve yeni teknolojilere odaklanarak endüstri ortaklarıyla iş birliği yapıyor. Araç ve güç aktarma organlarının iyileştirilmesinden önemli donanım ve yazılım sistemlerine kadar tüm ürün geliştirme sistemini kapsayan büyük bir küresel Ar-Ge ağı oluşturan Chery, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da yer 

alan sekiz büyük Ar-Ge ağından yararlanarak denizaşırı merkezlerinin platform avantajlarını en üst düzeye çıkarıyor ve böylece küresel çapta rekabetçi ve uluslararası bir marka yaratıyor. Chery, kendini çoktan kanıtlamış inovasyon ve Ar-Ge sistemiyle, akıllı bağlantılı teknoloji, büyük otomotiv verileri, yeni enerji araçları ve hafif malzemelere ilişkin projelerini her geçen gün ilerletiyor ve akıllı sürüş, akıllı iç mekân gibi teknolojilerin yanı sıra gelişmiş araç bataryalarında önemli sonuçlar elde ederek Ar-Ge yeteneklerini sürekli geliştiriyor. Chery, akıllı sürüş alanında, navigasyon bazlı otonom sürüş, hafızalı park yardımı ve diğer sorunsuz sürüş ve park özelliklerini destekleyen bütünleşmiş donanım ve yazılım çözümleri de geliştirerek geleceğin pratik ulaşım çözümlerini bugünden şekillendiriyor ve sadece yeşil ulaşımda değil, inovasyon anlamında da sektöre öncülük ediyor.

Chery akıllı iç mekân çözümlerini hizmet odaklı bir mimariyle sunuyor!

Chery, farklılaştırılmış tasarım anlayışını, kullanılabilirlik, akıllı sürüş deneyimi ve güvenlik algısıyla pekiştiriyor ve kullanıcıların alışkanlıklarına göre uyarlanmış otonom sürüş ürünleri yaratıyor. Ayrıca Chery, akıllı iç mekân çözümleri kapsamında Android geliştirme ekosistemiyle uyumlu, hizmet odaklı bir mimariye (SOA) dayanan ve sektörün lideri olan bir kabin yönetim sistemi geliştirdi. Bu sistem, Chery ürünlerinin ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanı sıra otomotiv endüstrisi için gelişmiş akıllı kabin çözümleri sunarak daha gelişmiş kullanıcı ihtiyaçlarına olabilecek en inovatif ve teknolojik çözümlerle cevap veriyor. 

Teknolojik inovasyon ve sürekli ilerleme Chery'nin kuruluşunun temelini oluşturuyor. Şirket, inovasyonla büyük ilerlemeler kaydetmek için çaba göstererek güvenli, konforlu ve çok yüksek kaliteye sahip performanslı ürünler sunmasının yanı sıra Süper Hibrit Platform teknolojisiyle de geleceğin ulaşım teknolojileri konusunda endüstriye yön veriyor. Araç konforu, araç güvenliği ve akıllı dönüşüm konusunda devrim yaratan geleceğin ulaşım teknolojilerini bugünden sunmak için durmaksızın çalışan marka, üretim alanındaki 26 yıllık uzmanlığını en iyi küresel ekolojik kaynaklarla entegre ederek SUV'lar, MPV'ler ve sedanlar dahil çeşitli araç türleri için güçlü seçenekler sunuyor. Böylece kullanıcılar üstün sürüş keyfi ve yüksek kaliteye sahip teknolojik araçların çağ ötesi teknolojilerini bugünden deneyimleyebiliyor.