Dolar $
32.96
%0.36 0.11
Euro €
35.25
%0.01 0
Sterlin £
41.67
%0.03 0.01
Çeyrek Altın
3999.22
%-0.08 -2.98
SON DAKİKA
Göksel ÇAKIR | Teknoloji Salı 25 Haziran 2024 18:57

GELECEĞİN TEKNOLOJİ LİDERLERİNİ HAZIRLAYAN PROGRAM GTECH AKADEMİ

Teknoloji alanında eğitim görmüş 500'e yakın genci profesyonel hayatın ve teknoloji sektörünün ihtiyaçları doğrultusunda 10 yıldır geliştiren GTech Akademi, yeni dönem başvurularını almaya başladı.

Geleceğin teknoloji liderlerini hazırlayan program Gtech Akademi

Finansal teknolojiler ve analitik konularda çözümler sunan Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden GTech, dünya çapında bir teknoloji şirketi olmak için en değerli kaynağın insan olduğunu belirtiyor. 

Dünyada büyük bir hızla gelişen teknoloji alanında yetkin insan kaynağına ulaşmak için üniversitelerde verilen derslere pratik hayatın dinamiklerini katmak gerektiğine inanan GTech, bunun için 10 yıldır GTech Akademi eğitimleri ile sektöre yetkin insan gücü katmayı sürdürüyor. Bugüne kadar 20 binin üzerinde başvuru alan GTech Akademi eğitimleri genç teknolojistlerin kariyer gelişimine katkı sağlarken sektörde ihtiyaç duyulan yetişmiş insan kaynağının karşılanmasına da destek oluyor. 

28 Haziran Cuma’ya kadar Kariyer.net üzerinden başvurulara açık olan akademi eğitimlerinde Veri Tabanı, Veri Ambarı ve İş Zekâsı, Büyük Veri ve Analitik, Kurumsal Performans Yönetimi, Finansal Çözümler ve Risk Yönetimi konularına odaklanılacak. 40 saatlik eğitim programı 22 Temmuz tarihinde başlayarak online olarak düzenlenecek ve bu programın mezunları da geçmiş dönem mezunları gibi aldıkları sertifika ile işe alım süreçlerinde avantaj sahibi olacak. 

Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, İstatistik, Endüstri Mühendisliği vb. bölümlerinden 2024 yılında mezun olan, ilgili alanlarda yüksek lisans öğrencisi olarak eğitimine devam eden veya maksimum 3 yıl yazılım deneyimi olan, iyi derecede İngilizce bilen ve eğitim takviminde belirtilen tüm eğitimlere kesintisiz olarak katılabilecek kişiler GTech Akademi eğitimlerine katılmak üzere değerlendirilmeye alınacak.  

Türkiye’deki çeşitli sektörlerin dijital dönüşüm yolculuğuna kılavuzluk eden, son yıllarda faaliyetlerini dünya genelinde sürdüren GTech’in Yönetici Ortağı Özgür Sarıgül

“Türkiye’den başladığımız bu yolculuğu tüm dünyada başarıyla sürdürmenin gururunu yaşarken edindiğimiz tecrübeleri ve bu alandaki bilgi birikimimizi genç arkadaşlarımızla paylaşmak bizim için son derece kıymetli. GTech Akademi 10 yıldır bu alanda uzmanlaşmak isteyen gençlerin ve yetkin insan kaynağına ihtiyaç duyan sektör temsilcilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor. GTech Akademi’den mezun olan gençlerin %75’i birkaç ay içinde iş bulabiliyor. Sektörümüze sürdürülebilir bir şekilde fayda yaratmaktan dolayı çok mutluyuz. GTech Akademi’ye dahil olacak yeni katılımcılarımızla tanışmayı heyecanla bekliyoruz” dedi. 


ABONE OL

EN ÇOK OKUNANLAR