Dolar $
32.2
%-0.01 -0
Euro €
34.98
%-0.05 -0.01
Sterlin £
40.94
%-0.05 -0.02
Çeyrek Altın
4095.43
%0.02 0.76
SON DAKİKA
AA | Eğitim Cuma 10 Mayıs 2024 09:11

GEDİK2WORK LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İstanbul Gedik Üniversitesi ve Teknopark İstanbul işbirliğinde öğrencilerin akademik başarılarını iş deneyimiyle birleştirerek kariyer hazırlığı sunacak "GEDİK2Work" lansmanı "Teknopark İstanbul Turgut Özal Etkinlik Merkezinde" gerçekleştirildi.

GEDİK2Work lansmanı gerçekleştirildi

Etkinliğe Teknopark İstanbul Genel Müdürü M. Fatih Özsoy, İstanbul Teknopark Kuluçka merkezi Müdürü Ahmet Kerim Nalbant, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Profesör Dr. Ahmet Kesik, Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Teknopark İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Figen Kılıç katıldı.


Etkinlikteki konuşmasında Gedik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Gedik, Gedik Üniversitesi'nin tarihinde yeni bir dönemi başlatmak için bir arada olduklarını vurgulayarak, "Umutlu ve aynı zamanda çok heyecanlıyız. Çünkü Türkiye de eğitim sektöründe yeni bir modeli başlatıyoruz. Bildiğiniz gibi ekonomiler çok hızlı ilerlemekte. İş dünyası özelinde dijitalleşme, endüstri 4.0 ve şimdi yapay zeka gibi farklı teknolojilerin ilerlemesiyle insan gücünün bu doğrultuda ihtiyaçları artıyor. Tabii ki biz de üniversitemiz olarak iş dünyasının ihtiyacı olan nitelikli iş gücü nedeniyle öğrencilerimize bu doğrultuda eğitim vermek zorunluğu hissiyatı içindeyiz." değerlendirmesini yaptı.
ABONE OL